hren
 

SUBOTA NA SPLITSKOJ RIVI
U subotu, 22. listopada 2016. godine s početkom u 10sati u Splitu na Obali hrvatskog narodnog preporoda (Riva), održat će se „Sajam mogućnosti- druga komponenta preventivnog programa Zajedno više možemo“.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska šestu godinu za redom u sklopu preventivnog projekta „Zajedno možemo više“ organizira Sajam mogućnosti tijekom kojeg se učenici osnovnih škola  mogu upoznati s radom različitih kulturno-umjetničkih, sportskih i drugih udruga kako bi mogli odabrati aktivnost kojom će se baviti u slobodno vrijeme.

Navedeni preventivni program uspješno se provodi od 2011. godine, a sastoji se od više komponenti, usmjerenih na prevenciju zlouporabe droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnih ponašanja.

Namijenjen je učenicima osnovnih škola (posebno četvrtog, petog i šestog razreda), koji će imati priliku upoznati se s radnom različitih kulturno-umjetničkih društava, sportskih klubova i ostalih udruga, koje će im predstaviti svoje sadržaje, kako bi za sebe odabrali aktivnosti kojom bi se bavili u slobodno vrijeme.

Za vrijeme trajanja Sajma mogućnosti na Rivi će biti organiziran i zabavni program tu kojem će nastupiti dječji zborovi, djeca iz plesnih klubova i kulturno-umjetničkih društava. 


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij