hren
 

Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce u suradnji s udrugom Roditelji u Akciji – RODA povodom Dana planeta Zemlje već 6. godinu zaredom organizira Rasprodaju rabljene dječje opreme, odjeće, obuće i igračaka popraćenu prezentacijom rada Udruge Sunce i Roda s brošurama i edukativnim materijalima s ciljem promoviranja principa odgovornog postupanja s otpadom smanji i ponovo koristi, te edukacije građana i djece po ovom pitanju.

S obzirom na nedavno usvojeni novi Plan gospodarenja otpadom RH za razdoblje 2016.-2022. u kojem se veliki naglasak stavlja upravo na sprječavanje stvaranja otpada te edukaciju građana pa tako i djece, Udruga Sunce, u skladu sa svojom misijom, smatra da je organizacija ovakvog događanja iznimno važna za osvještavanje građana o važnosti principa ponovnog korištenja u svakodnevnom životu jer na taj način sprječavamo stvaranje novog otpada. 

Ove godine Rasprodaja se organizira ispred HNK Split u subotu 22.4.2017. (na Dan planeta Zemlje), u vremenu od 10.30 do 12.30 sati.
Svi zainteresirani za sudjelovanje kao prodavači mogu se prijaviti na telefon Udruge Sunce 021/360 779 ili 091/360 7790 u vremenu od 9 do 16 sati do petka, 21. travnja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij