Policijski službenici policijske postaje Trogir u obiteljskoj kući u Segetu Donjem pronašli su više komada  oružja, streljivo, eksplozivne tvari i drogu te su protiv 42-godišnjeg muškarca podnijeli kaznenu prijavu uz kaznena djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Službenici temeljne policije PP Trogir u petak  su prikupili  saznanja da muškarac u kući u Segetu Donjem nezakonito posjeduje neutvrđenu količinu oružja i streljiva te su temeljem naloga obavili pretragu kuće.

Tom prilikom našli su 426 grama amfetamina,717 grama dopune za drogu ( glutamin) i dva aparata za vakumiranje s tragovima droge,  kao i 11 pušaka, od kojih  tri automatske puške, jedna poluautomska puška, dvije puške sačmarice, tri puške karabinske i dvije zračne puške. Pronađeno je i deset spremnika za automatske puške, sedam  pištolja, pet  optičkih ciljnika za puške,deset  kilograma privrednog i plastičnog eksploziva, 36 detonatorskih kapsila, 32 metra sporogorećeg štapina, 4 metra detonatorskog štapina, tri minobacačke mine, tri bombe te 1171 komad različitog vrsta streljiva.
Pronađeni su i različitidijelovi za oružje te oko pola milijuna kuna u domaćem i stranom novcu.

Osumnjičeni 42-godišnji muškarac  sinoć je predan pritvorskom nadzorniku.

 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij