sajam trogir

Muzej grada Trogira pozivao je ovih dana  sve vrijedne kreativce i rukotvorce da se prijave za sudjelovanje na 5. Božićnom sajmu rukotvorina koji će se održavati od 17. do 23. prosinca 2021. u izložbenom prostoru Muzeja grada Trogira.

Kako su naveli  broj izlagača je ograničen, a prijave traju do 9. prosinca 2021. u 23:59. Prijava za sudjelovanje treba sadržavati kratki opis rukotvorina koje planirate predstavljati na 5. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira, uz obaveznu popratnu fotografiju. Na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  treba napisati kontakt broj telefona ili mobitela te e-adresu na koju će stići povratna informacija o odabranim izlagačima. Ukoliko imate stranicu na društvenim mrežama (facebook, instagram) pošaljite poveznicu.

- Otvaramo intenzivnu potragu za kreativnom ekipom koja plete šalove, kape, rukavice…, kukiča, šiva torbice, torbe i ruksake. Tražimo i one koji izrađuju čestitke, i bookmarkere, i one koji ručno rade rokovnike, izrađuju ogrlice, naušnice, narukvice i drugi nakit! Nadamo se da će naša potraga uroditi pronalaskom onih koji izrađuju ukrase za bor, vjenčiće za vrata, keramičke šalice, posudice, pijatiće… Kod nas su uvijek dobrodošli ilustratori, slikari, izrađivači igračaka, ukrasnih ili uporabnih predmeta… Ima li neki stvaratelj kojeg nismo spomenuli? Tražimo i njega! Ma, tražimo sve one koji misle da bi baš njihova rukotvorina bila idealan božićni poklon!
Za sedam dana izlaganja rukotvorina na Božićnom sajmu rukotvorina potrebno je platiti kotizaciju u iznosu od 300 kuna, a obavezno je sa sobom ponijeti dobru volju i božićni duh – poručili su iz Muzeja grada Trogira.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada