Nakon četvrtog kola tek je stobrečki Primorac 1929 uspio zadržati sto-postotni niz. "Hajduk 2" je na svom terenu s tijesnih 3:2 stigao do devetog boda pobjedom nad povratnikom u Treću HNL Jug, kaštelanskog Vala.

Raštane su u Unešiću doživjele prvi poraz, Zagore je bila bolja sa 3:1 dok je Jadran iz Luke Ploče slavio nad Velebitom s minimalnih 1:0. Jedini pogodak postignut je u 3. minuti (Nikolac), a momčad iz Benkovca susret je završila sa desetoricom jer je dvije minute prije kraja isključenErcegović.

Uspješni kod kuće u Dubrovniku ponovno su bili igrači GOŠK-a. Sa 4:0 razbili su Primorca iz Biograda a zanimljivo, rezultat je postavljen već nakon prvih 45 minuta. Istaknimo i kako je ovo druga uvjerljiva domaća pobjeda za GOŠK; u prvom su kolu sa 5:0 ispratili Uskok, sada sa pogotkom manje Primorac. Dakle, 9:0 kod kuće.

Rezultati 3. Kola Treće HNL Jug

Primorac 1929 – Val           3:2
Omiš          – Neretvanac    2:3
Jadran (KS)   – Zmaj (B)      2:2
Zagora        – Raštane       3:1
Jadran (LP)   – Velebit       1:0
GOŠK          – Primorac (B)  4:0
Dinara        – Uskok         2:0
Konavljanin   – Zmaj (M)      2:2

Izvor: DalmacijaNEWS


KOMENTARI:

Stari Komentari (23)

 • DA HAJDUK 2 (Gost_1881)

  Ajde moj sinko da Hajduk 2 ne možemo sastavit kako bog zapovida ni Hjaduk 1 ,a ne 2.
  Da je kontra Vala igra ovi H-1 možda bi izvukli i nerješeno ka i Dinamo jer ni oni nisu ništa jači ,sve je to jedno drugome do uva.

  :grin :grin :grin :grin :grin

  oko 6 godina prije
 • SRAMOTA (Gost_6142)

  Sramota kako se Primorac gura i kako mu suci pomažu,vidimo se na proliće na Valovu neće van bit laka a pogotovo sucima,samo provajte krast ka i jućer :upset

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1634)

  AJMO PRIMORACCCCCC

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9166)

  a koji lopovluk ,da hajduk 2 nema ni h od toga e da nije sudaca

  oko 6 godina prije
 • sućurani (Gost_1151)

  jad(r)an...3 kola 1 bod...sljedeće kolo u gostima igraju....čestitke treneru nikši boljatu.vodi jadrana sigurno i čvrsto do 4 lige...ccccc

  oko 6 godina prije
 • JADRANAŠ (Gost_2187)

  gostu 1151,Jadran nije sigurno jadan kako ga vi gospodine želite prikazat ali što je najbitnije zar se neigra i u 4 ligibolje je i ostat u klubu pa pomoč koliko može a ne uteć podvijenog repa,i to ne zbog rezultata toliko o poštenju, uistinu se nadam da uprava neče potijerat Boljata jer znamo svi koji volimo Jdran kakva je situacija u tom klubu nedajte se momci i uprava budite skupa, to vam želim kao iskreni Sučuranin i dugogodišnji igrać JADRANA KOJI NIJE NIKAD IŠAO U DRUGI KLUB.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6514)

  ajde iskreni i dugogodišnji igraču(mile) ne laži više

  oko 6 godina prije
 • (Gost_173)

  primorac prva momcad trece lige zaslugom sudaca ...samo naprid do 2 lige

  oko 6 godina prije
 • idemo dalje (Gost_7284)

  ante sanaderu makni prste sa vala,val ti je samo donosio dobro a vjerojatno i ubuduće to ovisi o tebi.zaustavi svoje debiliće šuprahu,kušetu,baju,viđaka i maleša.ovo što rade valu je sramota val slavi sto godina postojanja ti bi trebao biti na čelu.a ne raditi spaćke klubu,šefe pokaži se u protivnom val živi vječno,idemo dalje.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5120)

  svakakve komentare sam čita,ali ovakve gluposti još nisu napisane na ovom portalu!!!

  oko 6 godina prije
 • gospodar prstenova-srebrić srebreni (Gost_7284)

  gost 5120 znam da si dežurni,a sve je prethodno istina a ipak ti čestitam.

  oko 6 godina prije
 • ježinac (Gost_6113)

  nek van sudac svira oni tzv.penal i u Starome usko će van bit za bižat vama i sucima,sramite se kako van suci pomažu!!! Doli Primorac! :upset

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9166)

  Nima na portalu da je trener Jadrana da ostavku! Baš me zanima jeli mu obraz ka đon o cipel oli čako tvrđi.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5116)

  uprava smrdi na ribu

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1128)

  stvarno se divin ljudima koji prate ovu ligu , muka isusova je gledat prvu ligu a kamoli ovu ...

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7231)

  mile uistinu si proziran kad pises ove gluposti,ne skrivaj se od odgovornosti ni ti ni tvoj trener jer se zna da on čuva plaću svoju a ti jozinu.minjaj ga jer ste gotovi to ćeš saznat za dva kola al će ti bit kasno.novi trener hitno i nepisi po portalu nego trazite trenera skupa sa tvojim znalcima u klubu.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6113)

  VAL-HRVACE,srida 16:30h

  oko 6 godina prije
 • odgovor gostu 7231 (Gost_3457)

  vjerojatno i ti čuvaš svoju buštu čim tako pišeš,i pošto si veliki znalac dođi i prihvatit će se tvoje sugestije i tvoje svekoliko znanje.ovo ti piše jedan od znalaca iz kluba,::)

  oko 6 godina prije
 • JADRANAŠ (Gost_6218)

  gostu 7231,nije u redu da spominjete imena bez razloga,ako si mislia na MILU direktora kluba onda te moram razočart ja se zovem MILAN ha ha ha. Dalje gospodo dođite u klub i napravite čuda a ne bižat,na kraju krajeva zar samo ova dva primaju hranarinu koliko mi je poznato a moram znati jer mene prozivate svi oni koji su bili u klubu su primali bar nešto a znamo da to sigurno nisu ljudi iz upravi jer su radili od gušta,to dali sam ja proziran ili ne to sam zaključi .Igrao sam više u komadu u Jadrana nego ti dragi i svi tvoji skupa eto tako, Milane oprosti ako sam spomenu tvoje ime a tebi ne odgovara, jer znam tko točno ovo piše pa me boli zato unaprid vas želim opomenuti da nećitate ništa od ovog gospodina velikog jadranaša V...... T...... ITD.A OPET NAPOMINJEM DA SE IGRA I U 4 LIGI

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2116)

  milane ,ajde na ribe a ne pisi po portalu

  oko 6 godina prije
 • sućurani (Gost_7236)

  oćemo novog trenera

  oko 6 godina prije
 • ole (Gost_6053)

  gostu2116 nisam Milan nego Mile ha ha ha.Gostu7236 ja kao ja vjeruj mi da bih ga skinuo i doveaja novog trenera ,ali neznam kako to izvest a da ne povridim čak i tebe koji si ga dosta vrimena podržava pa mi je malo nezgodno,a sa druge strane vjerujem da ti sigurno znaš koga bih trebalo postavit da vodi prvu ekipu.

  oko 6 godina prije
 • sućurani (Gost_7236)

  @ ole

  hahahahahaha...pa ti si smiješan.toga čovika nikad niko od igrača (osim joze) nije volija ni podržava.tako da ti ta teorija ne drži vodu

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara