NAJNOVIJE
Leš muškarca koji je u četvrtak pronađen 900 metara od obale Visa najvjerojatnije pripada nestalom kaštelanskom ribaru Marijanu Golcu.

Tijekom obdukcije u splitskom KBC-u kod njega su pronađeni dokumenti na to ime i prezime.

Da bi bili sigurni, u policiji su odlučlili izuzeti otiske prstiju i poslati ih na analizu.

Obdukciju je obavila Marija Definis Gojanović, sudski vještak patologf, koja nam je kazala kako je uzrok smrti utapanje.

I. Ma.


VIJESTI OD SINOĆ

Viški ribari u četvrtak kasno poslijepodne pronašli su leš nepoznatog muškarca u moru na oko 900 metara od obale svog otoka odakle je tijelo prebačeno u višku luku.

I u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj potvrđena nam je ta informacija, ali bez detalja o identitetu pronađene osobe, iako se spekulira da je riječ o Marijanu Golcu (77), nestalom ribaru iz Kaštel Štafilića, za kojim se od ponedjeljka traga u akvatoriju između otoka Drvenika Velog, Šolte i Visa.

Vremešni ribar, koji je prema riječima poznanika i ranije znao „nestajati“ na nekoliko dana, otisnuo se 23. veljače svojom petmetarskom brodicom „Tijana“ iz Trogira prema otočićima Krknjaši kod Drvenika Velog, a njegov je nestanak tek u ponedjeljak prijavio prijatelj zabrinut što Golca „već četiri dana ne može dobiti na mobitel“.

Pomorske vlasti tada su pokrenule opsežnu potragu za ribarom i njegovom brodicom marke „Elan“ kojoj se pridružila i posada helikoptera Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, ali traga koji bi vodio prema 77-godišnjaku nije bilo.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno