Nekadašnji centar Jugoplastike napadnut je prije dva tjedna na Drveniku Velom. Policija je privela trojicu napadača.

Goran Sobin, bivši centar Jugoplastike i hrvatske reprezentacije, brutalno je pretučen prije dva tjedna na Drveniku Velom. Trojicu napadača pokupila je policija i prijavila ih za nanošenje teške tjelesne ozljede.

Sobinu su slomljena četiri rebra, a ima i neugodnu ozljedu oka zbog koje svakodnevno posjećuje splitsku bolnicu. Napadači su ga, naime, najprije posprejali sprejem po očima, a onda ga srušili i krenuli sa udarcima.

Iza napada se navodno krije bespoštedna borba za goste na Drveniku. Sobin je nedavno sagradio kuću i apartmane, a nabavio je i nekoliko plovila za iznajmljivanje.

Izvor: Dalmacijanews.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_4216)

  ko tamo moze ziv ostat

  oko 10 mjeseci prije
 • (Gost_3127)

  Još nije izmišljen taj teleskop s kojim bi se moglo vidit djelovanje i učinci našeg zakona.

  oko 10 mjeseci prije
 • (Gost_3085)

  prije dva tjedna..;)

  oko 10 mjeseci prije
 • (Gost_1165)

  moga je bit i bez toga

  oko 10 mjeseci prije
 • (Gost_3502)

  Sobin legenda Kambelovca

  oko 10 mjeseci prije
 • (Gost_1165) (Gost_8131)

  Moga je i ne bit čovik, ali eto je, za razliku od mnogih kukavica i lopova. Još (kukavice i lopovi) kažu neće ja bit cinker. Odati prekršitelja zakona nije bit cinker. Cinker je lopov koji oda svoje lopove.Sobin heroj!!!

  oko 10 mjeseci prije
 • (Gost_9811)

  eto šta znači biti pošten i hrabar, tj. štititi svoje interese, plaćati uredno državi porez, zarez i sve ostalo...a šta se desi kad te ta ista država treba zaštititi od ovakvih kretena i kriminalaca što su prebili Sobina...e tada su kazne nikakve..što u prevodu znači..nastavite tako dalje ionako vam ne može nitko ništa!...sramota...da se mene pita ne bi nijedan proša ispod 5 godina zatvora!!!

  oko 10 mjeseci prije
 • (Gost_4153)

  A šta je najtragičnije sva trojica su "slovenci" na drveniku su samo priko lita.

  oko 10 mjeseci prije
 • (Gost_2143)

  A lipo školuju i ovog mulca od 18 gidina,radi na crno uništi svakoga tko ti se nađe na putu i bit ćeš ugledni građanin (5 godina max. kazna pa im nebi više palo na pamet ali bojim se od toga ništa) Gorane drži se.

  oko 10 mjeseci prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara