Nekadašnji centar Jugoplastike napadnut je prije dva tjedna na Drveniku Velom. Policija je privela trojicu napadača.

Goran Sobin, bivši centar Jugoplastike i hrvatske reprezentacije, brutalno je pretučen prije dva tjedna na Drveniku Velom. Trojicu napadača pokupila je policija i prijavila ih za nanošenje teške tjelesne ozljede.

Sobinu su slomljena četiri rebra, a ima i neugodnu ozljedu oka zbog koje svakodnevno posjećuje splitsku bolnicu. Napadači su ga, naime, najprije posprejali sprejem po očima, a onda ga srušili i krenuli sa udarcima.

Iza napada se navodno krije bespoštedna borba za goste na Drveniku. Sobin je nedavno sagradio kuću i apartmane, a nabavio je i nekoliko plovila za iznajmljivanje.

Izvor: Dalmacijanews.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_4216)

  ko tamo moze ziv ostat

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3127)

  Još nije izmišljen taj teleskop s kojim bi se moglo vidit djelovanje i učinci našeg zakona.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3085)

  prije dva tjedna..;)

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1165)

  moga je bit i bez toga

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3502)

  Sobin legenda Kambelovca

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1165) (Gost_8131)

  Moga je i ne bit čovik, ali eto je, za razliku od mnogih kukavica i lopova. Još (kukavice i lopovi) kažu neće ja bit cinker. Odati prekršitelja zakona nije bit cinker. Cinker je lopov koji oda svoje lopove.Sobin heroj!!!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9811)

  eto šta znači biti pošten i hrabar, tj. štititi svoje interese, plaćati uredno državi porez, zarez i sve ostalo...a šta se desi kad te ta ista država treba zaštititi od ovakvih kretena i kriminalaca što su prebili Sobina...e tada su kazne nikakve..što u prevodu znači..nastavite tako dalje ionako vam ne može nitko ništa!...sramota...da se mene pita ne bi nijedan proša ispod 5 godina zatvora!!!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4153)

  A šta je najtragičnije sva trojica su "slovenci" na drveniku su samo priko lita.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2143)

  A lipo školuju i ovog mulca od 18 gidina,radi na crno uništi svakoga tko ti se nađe na putu i bit ćeš ugledni građanin (5 godina max. kazna pa im nebi više palo na pamet ali bojim se od toga ništa) Gorane drži se.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara