SAŽETAK U PROTEKLA 24 SATA
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, dva oštećenja tuđe stvari, utaja, tri teške krađe, tri krađe i dva požara.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, na području PU splitsko-dalmatinske u protekla 24 sata zabilježeno je ukupno devet prometnih nesreća, od kojih je pet s materijalnom štetom. Jedna osoba je teško i četiri su lakše ozlijeđene.

Otuđen alat u Gomilici
U noći 24/25. rujna u Kaštel Gomilici je provaljeno u skladišni kontejner iz kojeg je otuđena veća količina alata. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Promet tijekom vikenda
Tijekom proteklog vikenda na području PU splitsko-dalmatinske provedena je akcija u prometu, s naglaskom na prekršaje prekoračenja brzine i vožnje pod utjecajem alkohola. Sankcionirano je ukupno 379 prekršaja. U vožnji pod utjecajem alkohola zatečeno je 87 vozača, dok ih je 135 zatečeno u prekoračenju brzine.
U policijskim postajama zbog vožnje u alkoholiziranom stanju zadržano je pet vozača.
Tijekom vikenda, zabilježena je ukupno 31 prometna nesreća, od kojih jedna s poginulom osobom. U jedanaest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama, četiri osobe su teško i osam osoba je lakše ozlijeđeno.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_6241)

  A sta je s travasima ispred Pastoralnog???? Zar cekate neku posebnu molbu za uklonit one alkose i drogase. Mislili smo da smo se spasili kad je torcida odselila. Ovo je strasno...

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6946)

  Odgovara: # 404376

  Ti si jadan/a

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8126)

  To su sve gomunjare.loču pivinu i pušu.
  Triba ih maknit i otrat na igralište da tamo piju

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7161)

  Triba goli otok otvorit

  oko 1 godine prije
 • (Gost_151)

  Zasto nikog nije briga zasto je covjek ubijen,a pisu o nekakvim sitnim stvarima .Stvarno zalosno...

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara