Croatian English French German Italian Spanish

 

SAŽETAK U PROTEKLA 24 SATA
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, dva oštećenja tuđe stvari, utaja, tri teške krađe, tri krađe i dva požara.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, na području PU splitsko-dalmatinske u protekla 24 sata zabilježeno je ukupno devet prometnih nesreća, od kojih je pet s materijalnom štetom. Jedna osoba je teško i četiri su lakše ozlijeđene.

Otuđen alat u Gomilici
U noći 24/25. rujna u Kaštel Gomilici je provaljeno u skladišni kontejner iz kojeg je otuđena veća količina alata. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Promet tijekom vikenda
Tijekom proteklog vikenda na području PU splitsko-dalmatinske provedena je akcija u prometu, s naglaskom na prekršaje prekoračenja brzine i vožnje pod utjecajem alkohola. Sankcionirano je ukupno 379 prekršaja. U vožnji pod utjecajem alkohola zatečeno je 87 vozača, dok ih je 135 zatečeno u prekoračenju brzine.
U policijskim postajama zbog vožnje u alkoholiziranom stanju zadržano je pet vozača.
Tijekom vikenda, zabilježena je ukupno 31 prometna nesreća, od kojih jedna s poginulom osobom. U jedanaest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama, četiri osobe su teško i osam osoba je lakše ozlijeđeno.

Komentari (5)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Gost_1109
Lipo će se provest oni koji planiraju radit kuću, komunalije su otišle gori ni manje ni više nego 400% Ozakonjena je sva kaubojština za...
Gost_2215
Gost_1437
Komunalai urbanizam ka i uvik.. Vladajućima na znanje šta je najvažnije
Gost_9606
"Bez položene ove edukacije uskoro neće biti moguće niti kupiti pesticide, niti (po zakonu) koristiti na poljoprivrednim površinama." ...
Gost_9606
"Kategorija "za profesionalne korisnike", na koju se odnosi ova naša edukacija, među ostalim uključuje OPG-ove i druge poljoprivrednike...