Croatian English French German Italian Spanish

 

IZ POLICIJSKE UPRAVE
Jučer je izvršena provala u garažu u ulici Magistrala Pape Ivana Pavla II u Kaštel Gomilici, pri čemu je otuđen alat vrijedan oko 10.000 kuna. Traga se za počiniteljem i otuđenim predmetima.

Prepoznajete li osobu s fotografije?

Objavljujemo fotografiju osobe koja se dovodi u svezu s kaznenim djelom „Razbojništvo“, počinjeno 8. listopada 2016. u trgovini u ulici Kralja Zvonimira u Splitu.

Radi se o osobi u dobi od 20-25 godina, visine 175-180 cm, slabije tjelesne građe, s bradom starom nekoliko dana, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u maskirnu jaknu, s tamnim sunčanim naočalama i bijelim tenisicama. Osoba ima tetovažu na prstima desne ruke (osim palca).
Molimo građane, ukoliko raspolažu saznanjima o identitetu osobe s fotografije, odnosno ukoliko prepoznaju navedenu osobu, da o tome obavijeste policiju, osobnim dolaskom u najbližu policijsku postaju, odnosno pozivom na broj 192 ili da informaciju dostave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komentari (16)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_2215
Gost_1437
Komunalai urbanizam ka i uvik.. Vladajućima na znanje šta je najvažnije
Gost_9606
"Bez položene ove edukacije uskoro neće biti moguće niti kupiti pesticide, niti (po zakonu) koristiti na poljoprivrednim površinama." ...
Gost_9606
"Kategorija "za profesionalne korisnike", na koju se odnosi ova naša edukacija, među ostalim uključuje OPG-ove i druge poljoprivrednike...
Gost_8272
a o jubavi ni j grin grin..