JESTE LI GA VIDJELI?
Policija traga za Željkom Dajakom koji je nestao na Ugljanu iz kruga Psihijatrijske bolnice.

Željko Dajak iz Kaštela ima 44 godine visok je 185 centimetara, svijetloplave kose, ima istaknutu ćelavost, okruglog je lica i srednje je tjelesne građe.

U srijedu, 19. listopada kada se udaljio se iz kruga Psihijatrijske bolnice, bio je odjeven u zelene hlače, sivu jaknu i bijelo-plave tenisice. Policija poziva ukoliko je netko vidio nestalu osobu da jave u najbližu policijsku postaju.

Dajak je, inače, prije desetak godina bio sudac na Općinskom sudu u Kaštelima.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (20)

 • (Gost_1203)

  da nije moga pobić nebi pobiga. toliko o terapiji i pažnji oko bolesnih.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5116)

  Nije ni čudo što se kod nas sudski sporovi vode po 20 godina kad nam takvi sude

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5201)

  Ne znan čovika,ali vi na portalu ste jadni,da jadniji ne možete bit.Objavljujete psihički bolesnom čoviku ime i prezime,a lopovima.kriminalcima,dilerima,pedofilčinama stavite inicijale.Šta onome dileru,šta ga je uvatilo nikidan u Novome niste objavili puno ime i prezime.?Straj a!?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3778)

  goste 5201, dobro što ne znaš čovika ali bi bar trebao poznavati zakone

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5201) (Gost_1149)

  slažem se

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5201)

  A koje to zakone 3778

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9073)

  Draga gospodo taj isti sudac kad je donosio presude mnoge ljude je oštetio al bio je podoban kao i mnogi u bivšem sudu u Lukšiču od uknjižbi,do lažnih poziva mrtvim osobama al i ja sam jedan od tih zato mi je banalni spor trajao 25g.i nisam jedini čast izuzecima njie on nažalost jedini treba mu pomoč i ne dizat toliku buku jer i druge bi trebalo pregledat.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9321)

  Vrhunski suci protjerani su sa sudova 90.-ih godina, a umjesto njih su dovedeni poslušnici po plavopartijskim mjerilima vrijednosti. Sada imamo odlične odvjetnike koji su nekada bili ugledni suci, a stanje u pravosuđu nema potribe nadalje niti komentirati…

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1149)

  to šta je on donosio presude kojima je oštetio ljude ne znači i da će odgovarati za to. sad je lud a ludome se ne sudi

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5205)

  Imate jednog koji je bio ptedsjednik tog istog suda, koji je skrivio nekoliko prometnih nesreća pod utjecajem alkohola i to pod par promila pa je isto osta sudac i to sad u Splitu! Raspravljalo je o njemu i DSV jer ga je šef prijavija ali njemu se ništa nije dogodilo. On i dalje loče, izaziva prometne, ne radi ništa a i ono što uradi je upitno po kvaliteti, ali zato ima HDZ da ga štiti! Da je to netko od nas običnih ljudi već bi bio davno bez posla.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8802)

  Nemojte tako o Dajaku vrhunski i nadasve pošten sudac završio fakultet u roku pravosudni govori dva jezika ali mu je največa greška što je prihvatio posao u kaštelima naročito kod bivšeg presjednika suda koji je dno dna u svom radu i poštenju i koji je držao godinama osobu za sudskog savjetnika koji ima završenu školu za konobara

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6215)

  Odgovara: # 406429

  zato i jest lud

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2158)

  "Ne znan čovika,ali vi na portalu ste jadni,da jadniji ne možete bit.Objavljujete psihički bolesnom čoviku ime i prezime,a lopovima.kriminalcima,dilerima,pedofilčinama stavite inicijale.Šta onome dileru,šta ga je uvatilo nikidan u Novome niste objavili puno ime i prezime.?Straj a!?"

  Polupani lončići: mogu se objavit generalije pravomoćno osuđenih, ali ne i optuženih, šta je logično. Zamisli grešku, a ne "grešku" pa da tebe optuže, izađe ti ime, a ti, naravno, ni kriv ni dužan se obraniš. Pa ko bi sad to demantira?
  S druge strane, čovik koji ima terapiju, ima i dijagnozu, šta znači da je nepo bitno bolestan. A koliko znam, bit bolestan nije sramota, možda je u tvojoj familiji ili selu?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6168)

  2158 koji si ti cileImbe,za tebe onda nije kriv netko kome u kući pronađu po kila heroina,takvima ne triba objavit ime i prezime jer možda na sudu dokaze da mu je heroin pa sa neba.Nema šta,pravi si cileImbe

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2116)

  18.1.2006. 21:03 | Naslov: RE: nasa policija, nasa sramota, nasa kvaliteta zivota Prikaži/Sakrij | Citiraj
  A kome da postavim pitanje?


  Kaštelanska i splitska policija krivotvorile su zapisnik o izgredu koji je počinio sudac Općinskog suda u Kaštelima Željko Dajak, i to nakon što je u lokalu napravio dar-mar. Tvrde to Marinela Vulić i Vinko Blažević, konobarica i vlasnik kaštelanskog kafića Magdalena.
  - Te je večeri došao alkoholiziran i gnjavio me jer ne želim s njim pričati. Rekla sam mu da mi je odbojan i da sam ga dužna poslužiti, ali ne i pričati s njim. Pobjesnio je i rekao da ću ostati bez posla, izletio iz kafića i vratio se s dva rabijantna tipa. Prijetio je, razbacivao inventar i plašio goste.
  Stolicom je nasrnuo na mladića i izbacio ga iz kafića, a netko od gostiju pozvao je policiju. Prilikom pravljenja zapisnika sudac je policajcima bahato kazao:

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2116)

  - Džabe vam je to, momci, mene štititi sudački imunitet- ispričala je konobarica. Prema policijskom izvješću do nikakve gužve u kafiću nije došlo. Vlasnik kafića kaže da je i očekivao da će policija zataškati stvar.
  - Kako kaže policija tako je i bilo, komentirao je sudac Dajak putem telefon

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8220)

  6168oni tu su mu našliveliku količinu praška za pecivo u gabinan stavili su mu soli na rep i on ima nikoga pa mu se ime ne spominje a di je njegovo ime ?a šta se tice susa nije ima dobrega gospodara na poslu pa ga je iša oponašat.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1225)

  "2158 koji si ti cileImbe,za tebe onda nije kriv netko kome u kući pronađu po kila heroina,takvima ne triba objavit ime i prezime jer možda na sudu dokaze da mu je heroin pa sa neba.Nema šta,pravi si cileImbe"

  Ti si imbecil: da Bog da te pogrešno optužilo da si štipa cure za guzicu u autobusu, pa ti objavilo ime u novine i nadilo nadimak "Manijak". Dok se oslobodiš na sudu i prid svitom, bolje bi ti bilo odselit, a kasnije, ka da ništa nije bilo. Bi li tako bilo u redu, a imbecilu?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1152)

  Oni 6158 je prvo počeja. A kad nepravda postane zakon, otpor postane nužnost.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_138)

  Covik je uvik bija ok nadam se da ce biti sve u red i dacemu dragi bog dati snage i zdravlja jer je uvik bija spreman pomoc i izic ususret a definitivno su sramota i novinari koj skrivaju imena pedofilima i dilerima a coviku koji ima nazalost problema objavljuju ime zeljko neka te dragi bog c uva

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara