Croatian English French German Italian Spanish

 

IZ POLICIJSKOG BILTENA
Ove subote u Kaštel Starom, nakon odigravanja odbojkaške utakmice, dvije osobe su verbalno, a potom i tjelesno napali dvojicu maloljetnika, koji su tom prilikom lakše ozlijeđeni. Uhićene su dvije osobe koje se dovode u svezu s napadom i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje.

Kako neslužbeno doznajemo radi se o dvojici gostujućih igrača (inicijali obojice M.S.) koji su svoj bijes nakon poraza iskalili na ulaznim vratima svlačionice te na maloljetnim domaćim navijačima.

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, teška tjelesna ozljeda, oštećenje tuđe stvari, dvije krađe.
U odnosu na sigurnost cestovnog prometa na području PU Splitsko-dalmatinske u protekla 24 sata zabilježeno je šest prometnih nesreća bez ozlijeđenih osoba.

Razbojništvo

Nepoznati počinitelji su u subotu oko devet sati, u Marini, ušli u kuću 81-godišnjaka, te ga fizički napali i uz prijetnju pištoljem otuđili manji iznos novca i mobitel, nakon čega su se udaljili s mjesta događaja. Oštećeni je odbio ponuđenu liječničku pomoć, nema vidljivih ozljeda. U tijeku su izvidi u cilju pronalaska počinitelja.

Teška tjelesna ozljeda

Također, oko 18,30 sati, u stanu na području Splita, muška osoba je lakše ozlijedila 77-godišnjaka, nakon što mu je 77-godišnjak pokušao uručiti ugovor o raskidu podstanarstva, a potom je teško ozlijedio i 45-godišnjakinju (radi se o ozljedi nosa). Za počiniteljem se traga.

Komentari (14)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Gost_1437
Komunalai urbanizam ka i uvik.. Vladajućima na znanje šta je najvažnije
Gost_9606
"Bez položene ove edukacije uskoro neće biti moguće niti kupiti pesticide, niti (po zakonu) koristiti na poljoprivrednim površinama." ...
Gost_9606
"Kategorija "za profesionalne korisnike", na koju se odnosi ova naša edukacija, među ostalim uključuje OPG-ove i druge poljoprivrednike...
Gost_8272
a o jubavi ni j grin grin..
Gost_8089
Poštovani, Edukacija "Održiva uporaba pesticida" generalno ima 3 modula: za profesionalne korisnike, za distributere i za savjetnike. ...