Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom u sklopu čega je obavljena pretraga stanova koje koristi na području Solina i Kaštela kao i pretraga osobnog vozila. Pronađeno je i oduzeto 211 komada raznoga streljiva, 4,43 g kokaina, 28,26 g za sada nepoznate bijele tvari i novac.

Nadalje se sumnjiči da je prije tri dana prodao manju količinu kokaina. Uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama priveden je pritvorskom nadzorniku, dok je u vezi pronađenog streljiva podnijet Optužni prijedlog temeljem Zakona o oružju.

Krađa psa sa štencima

Jučer je prijavljena krađa psa njemačkog ovčara i četiri štenca iz neograđenog prostora zemljišta na području Kaštela. U tijeku su kriminalistički izvidi.


KOMENTARI:

Stari Komentari (13)

 • uzaludne b.b.% (Gost_167)

  a kada će U Maricu, tojest kada će biti pronađeni oni dobrostojeći građani ovi vaši , a naši sedan seli, ća su se obogaTili švercajući humanitarnu pomoć. ne onega rata (jerbo se undak znalo kako bi završili) vengo ovega.

  oko 1 godine prije
 • Ime (Gost_8161)

  Interesirame prezime jer ipak je vazno znati ima li duplo drzavljanstvo ili ne. Dobro je a i posteno kada se vodi nekakva stastika. Nazalost najlakše je reci kastelanin a ako nije onda je to vrijeđanje starosjedioca !

  oko 1 godine prije
 • još uzaludnije b.b. (Gost_167)

  8161 stara Marica je sa svime, više nega dobro upoznata = samo "mudro mućidu" jerbo U svakeme žitu jema i kukoja tojest mnogi imaju prstiće umočene u darovani "pekmez" oli ti van ga maslo & . - . - . - . - . - .

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6102)

  HO ho ho starosjedioci su imuni na kaznena djela.... anije važno jel naseljen prije 20 ili 50 godina, jel fetivi ili ne---kad će to vaše zatucane glave shvatit. ILI SI ČOVIK ILI NISI.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8144)

  6102
  furešti oli fetivi lupež je isto, ali dok nije bilo furešti, u kaštila nan nije tribala brava, pokojni TITO bi bija bez posla u kaštila...
  pa sad izvuci iz ovega ono ča te zanima

  oko 1 godine prije
 • (Gost_167)

  jema Li ćako o humanitarne :p

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9145)

  kleptomanija je bolest,ona se ne dobije zbog nacionalnosti i porijekla,kao i sve druge nastrane bolesti i incesti,zar pravi kastelani to ne znaju??????

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8164)

  najveću pljačku su napravili fetivi jer su uime lojalnosti dobili najveći dil svoji bogatstava, znači ništa .............. drukčiji od ostalih lojalni građana koji su bili za crvene ,crne ili plave.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7193)

  Odgovara: # 412981

  i onda kad su poprodali sve onda su krenili revat da su in se u kaštila doselili ovakvi i onakvi.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8213)

  7193 i esu se naselili i ovakvi i onakvi nije naše Jadro tvornice proda ni vlaj (naš) ni fetivi a kad več komentiraš jesui li fetivi dobili na sto godin zemlju po Kastilin napisi bar jedno prezime jer gospoda šta im nesmeka odma izbrišu i zato necu pisat ima krasnih došljaka koji prihvačaju naše obicaje al puno ih jevise sa dvi putovnice i domovnice pa kad ovde zasmrde idu u rezervnu državu

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5188)

  Bolje da su mu ukreli pase nego da završi u pržunu zbog zanemarivanja životinja;)

  oko 1 godine prije
 • koji covik triba bit debil za ovako nesto.onda idijot kaze kako voli zivotinje..ma titu svaka cast.ponovo goli otok za ovakvu stoku nerazumnu (Gost_9165)

  :)

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2213)

  u ciloj bivšoj jugi su ili od crkve ili od kralja dobivali zemlje. samo se pitan otkud crkvi, otkud kraljima to šta imaju i šta su dilili.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara