Policijski službenici Policijske postaje Kaštela su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 3. studenog izazvao požar na mopedu Peugeot, u vlasništvu 40-godišnjaka, a kojom prilikom se požar proširio, te oštetio prozor i ulazna vrata stana.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 25-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Doveden je pritvorskom nadzorniku.

Promet tijekom vikenda

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provedena je akcija u prometu, s naglaskom na prekršaje prekoračenja brzine i upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga. Sankcionirano je ukupno 156 prekršaja. 65 osoba je zatečeno u vožnji pod utjecajem alkohola, 2 pod utjecajem droga, dok su 34 osobe zatečene u prekoračenju brzine.

U istom razdoblju zabilježeno je 28 prometnih nesreća, od kojih 18 s materijalnom štetom. 14 osoba je lakše, a jedna je teško ozlijeđena.


KOMENTARI: