hren
 
05.01.2007.g. završena je kriminalistička obrada nad dvadesetčetvorogodišnjakom i dvadesettrogodišnjakom. Utvrđeno je da su dana 18.10.2006.g. u ranim jutarnjim satima, bacili eksplozivnu napravu u dvorište obiteljske kuće vl. tridesetšestogodišnjaka u Kaštel Starom kada je pričinjena materijalna šteta od oko 40 000 kn.

Protiv dvadesetčetvorogodišnjaka podnesena je KP iz čl. 263 /Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom/,  a protiv dvadesettrogodišnjaka KP iz čl 38 u svezi čl. 263 /Pomaganje u svezi dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom/ te KP iz čl. 335/Nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari/. Motiv počinjenja ovog kaznenog djela je od ranije narušen odnos između prvoprijavljenoga i oštećenoga. Uz navedene KP danas tijekom dana privesti će se IS ŽS.

04.01.2007.g. u Kaštel Novom, pedesetosmogodišnjak je pronašao moped marke paggio vl. tridesetšestogodišnjaka iz Kaštel Štafilića, a koji je otuđen 02/03.01.2007.g. u Kaštel Novom.

Izvor: Pu-st.mup.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • zmaj (Gost)

  zaslugom splitske policije a ne kastelanske privedenisu duje bilus i zuban ante koji su bacili bombu . netraje dugo noc a da nedode dan sve se dozna kad tad treba im dat jebenu zatvorsku kaznu da im vise nikad nepadne napamet a onda noge polomit kost po kost balavci su si iskopali jamu sami triba mu dat jos jednu plesku ali vrime cini svoje.....

  oko 13 godina prije
 • lisac (Gost)

  duje laka ti noc

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  zivila splitska policija kastelanska je propuh duje ja ***** dobija je plesku koju je zasluzia sad mu triba ........

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  neka ih je uvatila i to splitska policija.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  sta nisu bacali bombe 91 onda su jos pisali u gace neka im da papra ujakovic sva pohvala splitskoj policiji

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Triba jin slomit obe noge i ruke iako to nije bas nikome prihvatljivo. Psihologija ovde nima ca pomoc, kasno je za to.Neka drugi vidu kako se nj kaznjaje pa nece mu vise past napamet. Stara je poslovica da se klin klinom izbija.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  triba njima bacit bombu da vide ca je bomba

  oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul