hren
 
Policija je u subotu prije podne uhitila bolesnog J. R. (42) iz Kaštel Gomilice koji se samozadovoljavao gledajući sedam djevojčica na odbojkaškom treningu na igralištu osnovne škole u Kaštel Lukšiću.

Ubrzo nakon što je uočen kako masturbira pred djevojčicama starim od 10 do 16 godina, policija ga je privela u postaju. Uvidom u njegovu invalidsku knjižicu utvrđeno je da je riječ o štićeniku ustanove za osobe s posebnim potrebama iz Vrlike.

Nakon toga je dao iskaz u pratnji svoje majke, te je kazneno prijavljen radi zadovoljavanja pohote pred maloljetnim osobama. J. R. jučer je oko podneva priveden na saslušanje dežurnom istražnom sucu koji mu je odlučio odrediti pritvor kako ne bi ponovio djelo. Bit će upućen na psihijatrijsko vještačenje.

Izvor: Jutarnji.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • Profesionalno Reportiranje (AntonVukas)

  Autoru članka u Jutarnjem Listu
  Bolesnik s Samozadovoljavao...


  Svi znamo novine sa senzacjama se lakše prodaju. Zato postoje razlićiti ćasopisi za različiti market. Profesionalizam reportiranja mora imati svoja pravila u zrelom društvu. Izvan granica postaje neobjektivno nekada štetno ili opasno.

  Senzacionirati situaciju u kojoj bolesna osoba sa specialnim potrebama napravi grešku, za mene je krajnje neukusno.

  Sasvim je dovoljno u društvu napisati BOLESNIK SE SAMOZADOVOLJAVAO NA JAVNOM MJESTU..... Čitaocu odmah postaje jasno što se dogodilo.

  Smatram neodgovornim i kontraproduktivnim (pogotovo što se tiće ćitaoca u sazrijevanju) isticati da je akt izveden pred djevojčicam od 10 do 16 godina. Sva srića da se nije išlo u više detalja i napisalo da su sve divojčice nevine, i imale kratke suknjice. Možda bi se još više KUNA dobilo za takav ćlanak.

  Autore, savjetujem da se držite bjektivnog reportiranja pogotovo o sličnim društveno delikatnim događajima.


  Kaštelanin Anton Vukas iz Sućurca

  oko 13 godina prije
 • (lara)

  ti psihicki bolesnici uvik ucine stetu drugima a nikad sebi,i proglase se posli neuracunljivima, a kad bi zakon bija strozi mnogi bi tzv. psihicki bolesnici naglo ozdravili........

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  lara, pa ti se ne razumiš samo u arheologiju nego i u medicinu.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  ma užasno je to što je napravija ali slažem se s gosp. Vukasom- zašto to treba provlačit po novinama i na taj način i žrtve kompromitirat. Treba ga zatvorit i ne dozvolit mu da ponovi.

  oko 13 godina prije
 • odgovor za gosta 08.01-10.36 (lara)

  eto ti se razumis u arheologiju bolje od mene,a vidin da ti i psihologija lezi sudeci po odgovoru mozda si i ti psihicki bolesnik......ha ha

  oko 13 godina prije
 • Nadopuna Lari. (Gost)

  Pa da znaš samo kakav. Pun mi ga je tobolac.

  oko 13 godina prije
 • VESPA (Gost)

  Pitam vas u gradu do kada cete biti toliko bahati i grabiti sve sebi a zapostavljati branitelje i invalide?????izdali ste sveti domnovinski rat.

  oko 12 godina prije
 • Vespa (Gost)

  ej karolina a disi ima li zivota

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij