hren
 
Osim eksplozije u splitskoj željezari, tema dana u gradu podno Marjana i jučer je bio vatreni okršaj koji se u prvim jutarnjim satima subote dogodio u Dioklecijanovoj palači, u Dominisovoj ulici, u stanu braće Melvan.

Očevid je trajao od 7.30 do 11.55 sati. Istražni sudac Marko Brdar našao je pištolj CZ TT 7,62 mm i tri spremnika, dok je na ulici, u Dominisovoj, kod broja 10 pronađen kožni novčanik, mobitel i plastični smotuljak s tragovima krvi u kojem je bila "trava".
Pregledom stana Melvan, u spavaćoj sobi nađene su tri čahure 7,62 mm i dva deformirana zrna streljiva, a na krevetu dva plastična smotuljka s marihuanom.

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolažemo, policijski su službenici uspjeli u Kliničkoj bolnici, na Jedinici intenzivnog liječenja kontaktirati s Anđelom Ljubićem (28) iz Kaštel Kambelovca i to tako što im je on na komadu papira napisao poruku.

U njoj navodno piše da je u subotu na večer, oko 22 sata, došao u stan svog prijatelja Gorana Melvana u Getu te da su se igrali pištoljem!

Ljubić je bio izvadio spremnik, međutim streljivo je ostalo u cijevi pištolja i on je opalio. Metak je pogodio Gorana Melvana i  kako je u poruci napisao Ljubić  misleći da mu je prijatelj mrtav, pokušao je počiniti samoubojstvo.

Kome pripadaju novčanik i mobitel pronađeni u Dominisovoj kod broja 10, u PU splitsko-dalmatinskoj još ne znaju. Je li u obračun umiješana i neka treća osoba, tek treba ustanoviti.


Umro teško ozlijeđeni Goran Melvan

SPLIT - Goran Melvan, 24-godišnjak koji je teško ozlijeđen u pucnjavi u ranim subotnjim satima u samom središtu Splita, u Getu, noćas je preminuo u splitskoj Kliničkoj bolnici.

Izvor: Večernji list


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost)

    koji je ovo izkambelovca?

    oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij