hren
 
18.03.2007.g. od dvadesettrogodišnjaka sa kaštelanskog područja oduzeto je 17g marihuane. Protiv počinitelja je podnesena KP-a iz čl.173/Zlouporaba opojnih droga/ st.1KZ redovnim putem i PP iz čl.3 ZOSZOD.

18.03.2007.g. u ranim jutarnjim satima, na DC 8, dvadesettrogodišnjak je upravljanjući OV iz smjera Solina, pratio OV-o kojim je upravljao dvadesetogodišnjak. Dolaskom na MD dvadesetogodišnjak je parkirao vozilo, izašao iz vozila te krenuo prema vozilu kojim je upravljao dvadesetogodišnjak. U tom trenutku dvadesettrogodišnjak je naglo krenuo i vozilom oborio dvadesetogodišnjaka. Konstatirane su mu TTO-prijelom potkoljenice. Dvadesettrogodišnjak se zatim udaljio. Za navedenim policija poduzima mjere traganja.


Traže se očevici prometne nesreće!

Dana 15. ožujka 2007.g. oko 19,20 sati u Kaštel Kambelovcu na kolniku Ceste dr Franje Tuđmana kod autobusne postaje “Baletna škola” dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je ozlijeđeno dijete pješak. Nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom odvezao je dječaka kući te se zatim automobilom udaljio u nepoznatom smjeru.

Mole se očevici prometne nesreće da se jave na broj telefona 504-036 ili 504-010 ili na broj 92

Izvor: Pu-st.mup.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij