hren
 
19.03.2007. g. u PP Kaštela pristupila je tridesetogodišnjakinja te prijavila da joj je tijekom jutra, nakon rasprave u Općinskom sudu u Solinu, povodom tužbe za ne plaćanje alimentacije, njen bivši tridesetšestogodišnji suprug u prisustvu suca i odvjetnika, uputio ozbiljnu prijetnju smrću. Po pronalasku  počinitelja slijedi daljnja kriminalistička obrada.

19.03.2007. g. službenici PP Kaštela proveli su kriminalističku obradu nad četrdesettrogodišnjakom kojom je utvrđeno kako je u vremenu od 01.01.2003. g. do 19.03.2007. g. u stanu, učestalo verbalno i fizički napadao svoju tridesettrogodišnju suprugu i malodobnu djecu. Uz KP po čl. 215A i 213 KZ priveden je u IC ŽS u Splitu, gdje je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

19.03.2007. g. službenici PP Kaštela u suradnji sa  službenicima PEZ-a  izvršili su detaljnu pretragu terena u krugu tvornice Željezara-Split u K. Sućurcu, gdje je dana 17.03.2007. g. prilikom utovara i obrade starog željeza došlo do eksplozije koja je ozlijedila djelatnika tvornice, koji se u međuvremenu uspješno oporavlja u KB Split. Pregledom hrpa željeznog otpada pronađena su još 2 topnička zrna call. 20 mm koja su uništena na MD, te dvije granate call. 110 mm i 1 topničko zrno call. 20 mm koji su izuzeti. U razgovoru sa ozlijeđenim došlo se do saznanja da je do eksplozije došlo u trenutku dok je radeći na platformi uočio da je jedan komad željeza zapeo u škarama za utovar kojeg je rukom gurnuo, a nakon čega je nastupila eksplozija. Slijedi daljnja kriminalistička obrada u cilju utvrđivanja podrijetla pošiljke željeza, kao i eventualne odgovornosti odgovornih osoba tvornice.

Izvor: Pu-st.mup.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij