hren
 
Anđelo Ljubić (28) zvani Vridni iz Splita priveden je istražnom sucu zbog ubojstva Gorana Melvana hicem u glavu polovicom prošlog mjeseca sat nakon ponoći u stanu u Dominisovoj ulici u Splitu. U Istražni centar Županijskog suda u Splitu Ljubić je doveden direktno iz splitske bolnice, gdje se liječio od teških ozljeda zadobivenih kada se pokušao ubiti iz istog pištolja kojim je smrtno ranjen Melvan.

Priveden ubojica iz Geta

Ljubić je sebi pokušao presuditi zbog grižnje savjesti, izjavio je nakon događaja, kada je vidio da je nesretnim slučajem usmrtio Melvana, koji mu je bio prijatelj. Iz pištolja TT ispalio je sebi metak u usta, ali nije se uspio ubiti.

Neslužbeno doznajemo da je Ljubić prije otpuštanja iz bolnice ponovno poćeo prijetiti kako će se ubiti, te će ga stavljanjem pod nadzor u pritvorskoj ćeliji pokušati zaštititi od njega samoga. Zato će se nad njim zatražiti pritvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja djela jer je otprije osuđivan zbog kaznenog djela s elementima nasilja — napada na policajca.

Katarina Marić Banje

Izvor: Slobodna DalmacijaIz Policijske uprave...

02.04.2007.g. u obiteljskoj kući na kaštelanskom području došlo je iz za sada nepoznatih razloga do obiteljske svađe te je dvadesetosmogodišnjak u alkoholiziranom stanju - 1,8 g/kg tjelesno napao svoju suprugu i njezine roditelje koji su joj pokušavali pomoći. Šezdesetdvogodišnjaku su konstatirane TTO dok su pedesetšestogodišnjakinji konstatirane LTO. Protiv svih slijedi PP po čl. 4 ZOZONUO, a dvadesetosmogodišnjak je zadržan do otriježnjenja nakon čega će se nad njim izvršiti kriminalistička obrada.

Izvor: Pu-st.mup.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • (Gost)

  Odnija van đava kratice i onoga ko ji je izmislija.

  oko 13 godina prije
 • madonna (Gost)

  ajde radite nešto korisno
  :p :p :p

  oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij