hren

Večeras oko 21.10 u Kaštel Sućurcu došlo je do krvavog napada, 28-godišnjak je upucan iz vatrenog oružja.

Kako 'Slobodna' doznaje, napadnuti 28-godišnjak je Jozo Čabraja, Kaštelanin koji je i nedavno također došao na hitnu pomoć zbog prostrijelne rane iz vatrenog oružja.

Prema neslužbenim informacijama, Čabraja je večeras navodno dobio sms poruku od ženske osobe koja ga je pozvala da se nađu u Kaštel Sućurcu.

Kada je na dogovoreno mjesto sastanka stigao u svom automobilu, dok je djevojku s kojom je imao dogovor, kraj njega su prošla dvojica muškaraca na skuteru te je jedan izvadio pištolj i zapucao na njega.

Neslužbeno se doznaje da je u Čabraju ovoga puta ispaljeno nekoliko hitaca, pogođen je u ruku, bedro i lopaticu, nakon čega se sam odvezao do ambulante hitne pomoći u Kaštelima i pozvao policiju.

Policijski službenici od napadnutog su uzeli izjavu te je u tijeku očevid i kriminalističko istraživanje, a Čabraja je prevezen u bolnicu. Kako doznajemo, ne radi se o ozljedama opasnim po život.

Podsjetimo, Čabraja je sa prostrijelnom ranom primljen u splitsku bolnicu i 21. siječnja ove godine, kada je tvrdio da se sam ranio iz svog pištolja.

Inače, riječ je o starom policijskom poznaniku kojem se sudi za ubojstvo 20-godišnjaka.

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij