hren
 

UTORAK OD POŽARA
Ovog utorka posla je bilo za vatrogasce DVD-a Kaštel Gomilica, koji su na intervenciju u svom mjestu izašli u samu zoru, ali i za njihove kolege iz DVD-a Kaštela, koji su gasili požar oko podne u Štafiliću.

Gomilički vatrogasci dojavu o požaru na stambenom objektu na Cesti dr. Franje Tuđmana u Kaštel Gomilici, južno od od trgovine Tommy, dobili su u 4.05 sati te je na teren izašlo jedno vozilo s dva vatrogasca, koji su u nekoliko minuta ugasili požar te sprječili njegovo širenje dalje od ulaznih vrata.

Iako neslužbene informacije govore da je požar krenuo od otirača, koji je smrdio na benzin te zahvatio ulazna vrata i zacrnio okolne zidove, vatrogasci nam nisu potvrdili tu informaciju, a što je točno uzrok požara utvrdit će policijski službenici koji su odmah ujutro izašli na očevid.

Očevid od strane službenih osoba vršio se i u Kaštel Štafiliću, gdje je požar izbio u kuhinji stambenog objekta u Cvitićevoj ulici.
Dojavu o ovom požaru vatrogasci iz Donjih Kaštela zaprimili su u 11.40 sati, a na teren su izašla dva vozila i devet vatrogasaca. Požar je ugašen već u 12.05 sati.

U oba požara nije bilo ozljeđenih, a pričinjena je materijalna šteta.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij