hren

UPORNI RAZBOJNIK
Tridesetogodišnjak s kaštelanskog područja vrlo neurednog izgleda koji je nedavno izišao iz zatvora zbog sličnih djela je ponovno u akciji.

Najprije je krenuo s nožem u rukama operirati po Omišu, a onda se otisnuo i na Brač gdje je prošao kao bos po trnju zahvaljujući tamošnjim revnim policajcima koji su ga uhitili.

On se uglavnom fokusirao na mlađe ženske osobe pa je 29. srpnja oko 22.30 u Omišu pokušao otuđiti novac prijeteći nožem djelatnici kioska. Kada je djelatnica počela glasno vikati odustao je i pobjegao.

No odmah nakon pola sata te iste večeri u istom gradu je ušao u fast food i prijeteći nožem prema dvjema djelatnicama otuđio je 500 kuna.

Ovaj uporni razbojnik je odmah sutradan otplovio za Supetar sa istom namjerom. Sumnjiči se kako je u caffe baru  prišao djelatnici i prijeteći nožem otuđio iz kase 1500 kuna. Prilikom uhićenja kod spomenutoga su pronađeni nož i otuđeni novac.

Nadalje se sumnjiči kako je isti dan, oko 13.00 sati u Supetru, ušao u prodavaonicu i na isti način otuđio 700 kuna  novca. Uz kaznenu prijavu za dva kaznena djela razbojništva predan je pritvorskom nadzorniku.

Jedina koja je reagirala vikom i otjerala razbojnika bila je iskusna pedesetrogodišnjakinjia u kiosku u Omišu, a mlađe zaposlenice u dobi od 18 do 21 godine su od straha razbojniku davale novac bez ikakvog suprostavljanja.

Izvor: slobodnadalmacija.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij