hren
 
Nešto prije 11 sati na Kaštelanskoj se magistrali u Kaštel Lukšiću pokraj Restorana Ino i u neposrednoj blizini benzinskih postaja dogodila prometna nesreća koja je srećom prošla bez ozlijeđenih osoba ali je izazvala pravi prometni kolaps u Kaštelima.

Prometna nesreća dogodila se kada je vozač cisterne u vlasništvu privatne tvrtke iz Solina pokušao izbjeći sudar sa osobnim vozilom koje se zaustavilo sa namjerom da skrene u lijevo put Caffe bara Queen iako su na tom mjestu dvije pune trake na kolniku.

Izbjegavajući sudar cisterna je napravila pravi pohod na parkirane automobile ispred spomenutog Caffe bara. Cisterna je prvo udarila u parkirani Golf IV zatim u dostavno vozilo Fiat Diablo da bi se na kraju zaustavila na Mercedesu koji je od svih sudionika u sudaru najteže stradao.

Srećom svi vozači i putnici iz parkiranih automobila nisu bili u njima tako da u nesreći nitko nije ozlijeđen. Ipak, nesreća je izazvala pravi prometni kolaps i na magistrali i na staroj Kaštelanskoj cesti...


Stara kaštelanska cesta


KOMENTARI:

Stari Komentari (14)

 • (Gost)

  8)

  oko 13 godina prije
 • zli (Gost)

  A JESTE VIDJELI KOJI KOLAPS JA SAM GA I DOZIVIO I KAD KAZU DA SU OVO NORMALNE CESTE , A DISU LESINARI KOJI LOVE MOTORISTE BEZ KACIGA ,VOZACE KOJI SE NISU VEZALI ILI UPALILI SVITLA A NEMA IH TAMO DI TRIBA NA CESTI, INTERESANTNO DANAS KOLAPS NA NOVOJ CESTI ,KOLAPS NA STAROJ CESTI I JA SE SITIM UZ RIVU RIZIKAT OD LUKSICA DO STAROG ,LESINARA NA NOVOJ NIJE BILO ,NI NA STAROJ ,REKO MOZDA SU NA GODKISNJEM KAD ONO KOD PALASA UZ RIVU LOVE ONE IZ SUPROTNOG SMIJERA ,TOJES MENE ,POPUSIA SAM CILI DAN RADI GUZVE KAD ONO I 1000 KN RADI PREKRSAJA ,I KAZEM DA SU BILI NA MAGISTRALI NISTA SE OVO NEBI DOGODILO

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  ZAMALO KATASTROFA

  oko 13 godina prije
 • o glavurdo glavata (Gost)

  1. cisterna se prevrnula prije 8:30 sati jer sam je ja vidio već prevrnutu kada sam tu tada proša, a ne \"malo prije 11 sati\"; falija si deboto za oko 3 ure. :grin

  2. po položaju cisterne koji san vidija, a i po priloženin slikan, ja bi reka da je cisterna išla iz pravca trogira (tamo je bija red auti) i da je cisterna izbjegavajući auto u skretanju otišla desno u auta kod kafea quin; za auto koje je skretalo bi prije reka da je tilo skrenit livo, ajmo reć ka groblju (bilo je iz pravca trogira) jer mu za desno nikor ne bi smeta.

  3. na tom mistu, točnije di se izlazi od juga iz bivše ulice put blata (sada je nazvana po nikom bratskom gradu) se može prići u drugu traku tj. kratko je isprekidana crta. e sada se ne mogu sitit je li ono osobno auto bilo baš tu oli malo dalje. ;)

  mislim da bi izvještač mora malo bolje ispitat okolnosti pa pisat :upset

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Skretanje s magistrale ulivo na ovome mjestu je dozvoljeno, jer je isprekidana crta.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  U vrime največih gužvi na obe ceste policija je uredno zaustavljala motore i auta na cesti uz rivu na Palacu!!!!!!!!!!!!!
  Umisto da služe, prave se pametni... Ko je ode lud?????

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  a ko će platit aute?

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Stvarno, bio sam svjedok, na cesti kaos, a policija u 13:00 zaustavlja promet na rivi na Palacu....
  A ludoga svita!!!!

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  haahaha pune \"pro(U đep)racun\"

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  ha ha ha idiote,debilu,ha ha oli puse jugo

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Bilo bi dobro da svaki dan zaustavljaju motoriste bez kacige, a i one koji prolaze kroz crveno na semaforu u Lukšiću na staroj cesti. Dobro bi napunili proračun. A da ne govorimo o motoristima iz ponoći. Brzo bi napunili proračun za kupnju \"Kanadera\" za gasit požare.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  ma luda kuća

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  KATASTROFA

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Ja mislin da se ovi sa cisternon gadno zajeba šta je pa na mecedesa, triba je past na fiću. Ovako će tribat još puno govan privest za isplatit merđu.

  oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij