hren
 
The image “http://www.kastela.org/images/stories/arhiv/novosti2/policija11.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.Zbog navodnog duga na ime korištenja vozila, N.Z. (34) i A.B. (45) presreli su I.L. (50) iz Kaštel Starog i ubacili ga u prtljažnik automobila marke yugo, bez registarskih oznaka, te su ga odveli u Radošić na predio "Kevina jama" gdje su ga tukli i prijetili mu pištoljem da će ga ubiti.

Prema policijskom izvješću, dvojac je presreo I.L. ispred caffe bara "Dupin" u Kaštel Starom u nedjelju, 4. studenog oko 17 sati. Nakon prijetnji i batina u kojima je I.L. lakše ozlijeđen, vratili su ga kući u Kaštel Stari te su mu iz kuće na ime duga odnijeli televizor, glazbenu liniju i ručni sat.

U sklopu kriminalističke obrade pretraženi su stanovi koje koriste počinitelji i tom prilikom nije pronađeno oružja, a oduzeti predmeti su vraćeni.

Uz kaznene prijave za iznudu i protupravno oduzimanje slobode N.Z. i A.B. su privedeni istražnom sucu Županijskog suda koji ih je nakon saslušanja pustio.

Kako neslužbeno doznajemo, visina navodnog duga iznosi nešto više od 5000 kuna.

Izvor: Glas Dalmacije


KOMENTARI:

Stari Komentari (10)

 • (Gost)

  texas

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  da mi se sta tako dogodi, isto tako bi postupija sa sucen samo sta ga nebi vratija doma nego bacija u kevinu jamu sa 100 kili kamenja oko glave,

  dubre od covika,

  oko 12 godina prije
 • razocarana (Gost)

  lipi moji ovo nema nigdi u svitu.......ma dajte te kriminalce sa punin imenon i prezimenon u javnost,stavite in slike formata A4 i zatvorite ih a ako imaju dicu i njih na psihijatrijsko ljecenje ili in minjat genetski kod jer od ludih roditelja i luda dica.....znaju di je radosic i kevina jama a da ih je poslat i HNK izgubili bi se na pola puta,,,,,ma ko trpi vise te idiote,kako imate volje....BOGU FALA DA SAN POBIGLA ODOLI ALI MI JE ZAJ POSTENOGA SVITA

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  i sad su ih pustili!
  a onoga sta su uvatili sa cviton trave dobia je 2 godine!!!
  majku van mafijasku i ko nan drzavu vodi

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  zna se kakvi je sve kriminal u kaštelin i zna se ko je na vlasti. dileri i reketari po njima moredu mirno spavat
  endem

  oko 12 godina prije
 • bruc (Gost)

  ovako se u biti triba obracat gradanima kastela DRAGI DILERI I REKETASI drago mi je viditi vas u ovako velikom broju.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  OPET GOVNA

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  ubit čovika je dobit 2 god, i nakon 2 miseca si vani zbog lipog ponašanja. žalosno.dobro je napisala razočarana nek se vidi i zna ko radi probleme, a ne da ispadaju uzorni građani.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  davno sam predlaga da se uvedu kvote..tri nasilna djela,prvi prag,5,drugi prag,10 treci,15 i vise,cetvrti..pa za ubojstvo osobe s prvim pragom,30%manja kazna,pocinitelju koji nema prijedjen prag..za ubojstvo osobe s drugim pragom,60%manje...za osobu s trecim pragom,90% manju kaznu..a za ubojstvo nekog ko je prisa cetvrti,da nema kazne..da ga svako moze bez kazne ubit..pa bi svi ljudi za sebe pazili sta rade,da im zivot ne bude jeftin..kad bi tako bili,nasa bi se posten gradjanin,kojem se vise neda gledat pojedince sta rade,pa bi kojeg koknija,i ostale oslobodija..nego vlasti ova mafija triba,jer radi za njih..

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  P.S. zna li možda neko di se ovdi kod nas može pošten čovik žalit a da to nebude psihijatar?

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij