hren
Na Staru godinu, 31. prosinca oko 17 sati izbio je požar u Kaštel Gomilici poviše nove petlje iznad Getroa. Požar je najvjerojatnije izazvala neka raketa ili vatromet. Vatrogasci su nažalost na terenu i posljednje sate 2007. godine provode radno.

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost)

  Ma molin te jeli to Gomilica ili Sućurac. Ako je poviše petlje to je Sućurac. Granica je zapadno, skoro di završavaju četiri trake.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  To je sve GOMILICA

  oko 13 godina prije
 • Mirjana (Gost)

  Šta je to važno ,Dobili sm struju zahvaljujući vridnim ljudima vatrogasne službe ,ljudima dežurnim iz HE a te službi 112 koji su kulturno odgovarali na sva naša postavljena pitanja ,zašto nemamo struje , mi u Sučurcu poviše magistrale. Sva srića požar se sanira ,mi smo dobili struju do ponoća i mogli smo nastaviti sa slavlem . Svima S R E T N O.

  oko 13 godina prije
 • Moja kaštila (lintarko1)

  Požar je izbija u Sućurcu na predjelu gornjih i donjih Gajina te se proširo jednim djelom prema Gomilici.
  I ti Vam je to. Bilo bi bolje SE pitat kako je tim momcima po onoj hladnoći i buri radit sa vodom i suprostavlajti se vatri dok ste vi guštali.
  Pohvalite momke.
  I za kraj ; SRETNA VAM NOVA GODINA

  oko 13 godina prije
 • kambelovčanka (Gost)

  ajde sućurani začepite s tim požarom jer nije važno di je bija jer su ionako sve to Kaštela a i više bi se tribali pitat kako je bilo vatrogascima po ladnoči daleko od obitelji :eek

  oko 13 godina prije
 • Boze moj (Gost)

  Ca se kanbelovka uvridila di je oni reka tacno di je bija pozar a ona nezna da nan Solinjani pomicu tablu malo po malo prema zapadu pa se bjidu Sucurani za svaki pedalj granice. Da bome da zasluzuju vatrogasci svaku pofalu. Evala jin bilo pravi su junaci a vi Kanbelovko znate onu nasu starinsku da lipa ric i gozdena vrata otvaradu. Sritna van bila nova 2008.g. A vatrogasciman zelin da u ovoj novoj godini ne radu nista nego da punu catrnje s gratskon vodon tako ce du cinit dobra dila brez opasnosti i tako bi bilo vise zelenila.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  A koliko san čuja na staru godinu bilo je čtiri požara u Sućurcu ( zadnji oko ponoći), a ne samo ovi jedan u Gajine. Gorilo je i kraj kave i na Dragoćevu.

  oko 13 godina prije
 • joker (Gost)

  isti k.... jeli gomilica ili sucurac, vazno da mi nije kuca izgorila!

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Svaka nan pohvala.Brzo smo ga čapali.

  oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij