hren
PP KAŠTELA, 28.01.2008.g., kriminalističkom obradom nad dvadesetosmogodišnjakom je utvrđeno da je počinio 5 Teških krađa, kojima je pričinio znatnu materijalnu štetu.

24.11.2007.g., u K.Sućurcu, provalio je  u krug poduzeća odakle je otuđio električne kabele i bakrene sabirnice
05/23.01.2008.g.,u K.Štafiliću, K.Kambelovcu, K.Sućurcu i Labinu, provalio je u spremnike goriva na više autobusa, kamiona i radnih strojeva, te otuđio gorivo.

Protiv navedenoga je podnesena kaznena prijava po članku 217. /Teška krađa/ kaznenog zakona redovnim putem.

Izvor: Pu-st.mup.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost)

  biće vas dršća ka su mu podnili prijavu i obeća da neće više
  endem

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  :grin
  je baš ih se pripa ka prvi put mu je

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Nije ovo nista smisno ni zabavno, pa ne znam sta se smijete i rugate. Ja kad procitam da je netko sa 28 godina doša do ovakvog kriminala prvo sta promislim je sta ga je do toga dovelo, kakvo mu je djetinjstvo bilo i kakva mu je obitelj, tj. roditelji, a kakav su i oni život imali, jesu li radili, opijasli se, tukli i svađali, a dica im okolo skitaju i gledaju sta će ukrast da bi se prehranili. Znam da će te mi
  sad reć kako ima onih koji su teško živili i nisu krali, ali nije isto teško živit u poštenoj i normalnoj obitelji, ili ka danas kad se roditelji svađaju, tuku, ubijaju, piju, drogiraju i da ne nabrjam, a društvo se teško bori sa takvim problemima jer takvih je danas sve više, i onda kad im dica idu krivim putem, sve je već kasno. Zato se ne rugajte, nego trebamo svi ka civilizirano društvo natirat vlasti i socijalne službe da rade svoj posal, a oni to mogu samo ako imaju kvalificirane ljude, sredstva i mogućnosti. A mi smo daleko od svega šta nam triba i za one napredne i nadarene, a kamo li ne za one kojima su svi okrenili leđa. Šteta mladosti koja ovako propada,jer svaki je pojedinac bitan i njegov život.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  U potpunosti se slažen ali sa 28 godina možeš nać bilo kakav posal ili si ga bar triba nac do te dobi a ne krast kabele i bakar po poduzećima. Mislin da se ovde striktno radi o osobi koja nema radne kulture i koja ne želi radit ili imat neke autoritete u životu ili na poslu

  Th

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  je goste 30, slažen se s tebon, sve je to tako.
  a koliko je lupešćin ijadu put veći bilo u zanji 15 godin i sa težin poslidican i deboto nikon ništa.
  a tek oni srđani mlađani, diler kokaina o pri par dan, oni ća je silova na slobodnon vikendu, pa oni reketari iz dubrovnika itd
  bog more pomoć svakog na nebu, a na zemji nekiman ni bog ne more pomoć. i koliko se god društvo trudilo i jemalo dobri žej za nike, uvik ćedu radit po staromen. zato jis triba dobro okrpit i u pržun, najpri velike a onda male. pa misto mac u vrime komunizma, mašure zemje i lopate za nasut, a poslin i za posadit zelenilo na golon otoku. pa ka na plus 38 pod strijačen i zvizdanon budedu nosili mašure, more bit da jin se i ukaže član svetoga trojstva oli mater jednog od nji koj će jis svitovat kako poslin pržuna.
  al o toga ništa. razvoj društva uvik gre na ruku zločinciman.(ono ća ka csi najde u seriji je priča za malu dicu, a po o toga bi dobar advokat pobija su dva svidoka)
  endem

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  endema za upravitelja pržuna Goli otok

  oko 12 godina prije
 • Dentex (Gost)

  Triba usvojit i primjenit u zakonu ono najbolje šta razne civilizacije u svitu koriste u suzbijanju kriminala.Evo na primjer gore navedeni primjer je najbolje i najefikasnije tretirat islamskim zakonima.Razigrani,gore navedeni dvadesetogodišnjak,nakon uhićenja
  biva sproveden u KBC Split gdje mu se amputira desna ruka u visini desnog lakta.Nakon intervencije biva pušten na kućnu njegu.Nakon slijedeće nepodopštine i naravno zadnje,seronja a i svi oni koji se misle bavit njegovom djelatnošću duboko su i trajno zamišljeni.Naravno da razni delikti donose i raznorazne vrste amputacije.Npr. silovanje ili pokušaj silovanja donosi zna se kakvu kaznu,itd.Garantiram da bi sa ovim kaznenim zakonom vrlo brzo postali skoro pa idealno društvo...Samo i to ima manu,jer bi u državnim službama ZNA SE bilo na sto ljudi pedeset ruku.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  KAZNA ZA UKRADENU KUNU MORA BIT BAR 3 KUNE..AMEN..slazem se i s endemovom vizijom..ozelenija bi velebit..svi putevi prokrceni..nema pozara..gomilu stvari jos..

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij