hren

Ponešto veći obim prometa na ulicama ovog petka, ali i nepažnja pojedinih vozača, danas su doveli do dvije prometne nesreće u Kaštelima, u kojima su sudjelovali osobni automobili i motocikl.

- Na brzoj cesti u Kaštel Sućurcu, jutros oko 9.30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo i motor. U nesreći je motorist zadobio tjelesne ozljede te je prevezen u splitsku bolnicu kako bi mu bila pružena pomoć. O kakvim se ozljedama radi, još nam nije poznato.

Niti sat vremena kasnije, u 10.20 sati na jednoj od sporednih prometnica u Kaštel Lukšiću došlo je do sudara dva automobila.

Na oba mjeste gdje su se nesreće dogodile obavlja se policijski očevid, kako bi se utvrdili uzroci koji su do nesreća doveli – informirala nas je glasnogovornica PUSD Antonela Lolić.

Iz PUSD ujedno su zamolili sve sudionike u prometu da zbog povećanog broja vozila na cestama, među kojima je vidljiv i veći broj onih sa stranim registarskim oznakama, prometuju pažljivije i sa strpljenjem zbog gužvi koje su uočene na pojedinim područjima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij