STRAVIČNA SUBOTNJA NESREĆA ODNIJELA TRI ŽIVOTASTRAVIČNA SUBOTNJA NESREĆA ODNIJELA TRI ŽIVOTASudar twinga i autobusa rezultirao je smrću trojice mladića/Ante SABLJIĆ
SPLIT - Na Odjelu Jedinice intenzivnog liječenja splitske bolnice na Firulama u ponedjeljak su preminuli Marko Galić (19) i Nikola Erdelez (19), dvojica mladića iz Šibenika koji su u subotu oko 16.30 sati zadobili teške i za život opasne ozljede u prometnoj nesreći kada su se u Kaštel Novom sudarili renault twingo, šibenskih registracijskih oznaka ŠI 586-AV, i autobus, također šibenskih registracijskih oznaka, ŠI 614-AO.

Kako saznajemo od dr. sc. Ante Ujevića, voditelja Odjela za anesteziju i intenzivno liječenje bolnice na Firulama, ni usprkos najvećim liječničkim naporima dvojici mladića, na žalost, život nije spašen.
Do nesreće, o kojoj smo već iscrpno izvještavali, došlo je kada se twingo, koji se kretao iz smjera Solina prema Trogiru, direktno sudario sa šibenskim autobusom koji je iz Tribunja u Split vozio navijače Hajduka na derbi s Dinamom. Na mjestu nesreće preminuo je Tomislav Zimić (18) iz Vodica, dok su dvojica mladića hitno prevezena u splitsku bolnicu gdje su, na žalost, dva dana nakon nesreće i oni podlegli ozljedama.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij