hren
U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se noćas oko 4.10 sati dogodila na Jadranskoj magistrali, u Kaštel Štafiliću, poginuo je mladi motociklist.

Kako se doznaje iz PU splitsko-dalmatinske, došlo je do sudara motocikla i osobnog automobila, pri čemu je 25-godišnji motociklist iz Splita poginuo.

Zbog očevida je promet tom dionicom Jadranske magistrale bio obustavljen i odvijao se obilazno, lokalnim cestama.

Izvor: Index


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost)

  pa jel ko zna ko je poginia??

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  bože dragi sve više i vise ginu
  :?

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Nije se to dogodilo u Štafiliću, nego u Novom. Molim novinara da iznose i pišu istinu.Poginulom pokoj vječni, a obitelji sućut.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Ipak se dogodilo u Štafiliću na magistrali na križanju za Rudine, taman sam i ja prolazija s motorom...
  Pokoj mu duši...

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Dragi i poštovani goste36, u potpunom si krivu i sigurno si odnedavno u Kaštelima kad ne znaš di se nalaziš.Kaštela su Grad, koji ima svoje mjesne odbore (9 ih je) 7 je Kaštela + Radun (K.Stari) i Rudine (K.Novi), a koji imaju svoje katastarske granice.Gledajući po Jadranskoj magistrali (državna cesta D-8) t.j. ulici Ivana Pavla ll, od skretanja kod groblja i puta za Stomoriju NA ISTOKU, pa do poljskog puta (Javorski put) između \"Garišina\" vinograda i parkirališta za autobuse \"Darko trade\" NA ZAPADU je K. Novi, a od tog puta je K. Štafilić do potoka Slanac koji se nalazi uz servis \"Forda\" sa zapadne strane.Tvrtka \"Alpro\"d.o.o ili tako nekako je na Trogirskom području. Ništa osobno ali upoznaj se sa okruženjem ako u njemu živiš.Nije sramota ne znati, već ne pokušati naučiti.Budi pozdravljen.

  oko 12 godina prije
 • Gost_36 (Gost)

  Dragi goste 146, zahvaljujem na detaljnom objašnjenju, to nisam znao iako sam rođen i cijeli život živim u kaštelima, doduše, gornjim....

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij