hren
U sućuračkoj željezari jutros (25.06.) je izbio požar na pokretnoj traci za unos sirovine u peć. Brzom intervencijom vatrogasaca,(dojava u 8.49 h izlazak u 8.53) DVD-a "Mladost" K.Sućurac sa tri vozila izbjegnuta je veća šteta na samom postrojenju. Uzrok požara kao i sama šteta utvrdit će se nakon očevida.

Slike: Vatrogasni portal
Video: Iskreni


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost)

  Ka da je to nešto novo?! Dimi nemilice non-stop, samo šta je ovaj put bilo i vatre.
  Do kad ćemo mi od Splita do Kaštela udisat njihove otrovne smradove?

  oko 12 godina prije
 • umpah pah (Gost)

  vavik

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Bože ih đava odnija u Poljsku.Kojega su đavla bidni vatrogasci skakali i kako su uopće uočili da je požar.Meni se pari da je tamo požar u 3 smjene.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  di ima dima ima i vatre a ima i dilera! Poljaci nisu krivi što su došli u krivi grad čučurac gdje sve treba spaliti da bi nešto valjalo :eek

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  udisat cemo njihov srad dok god nemaknemo ove koji su im dozvolili dimit i radit

  oko 12 godina prije
 • Mimi (Gost)

  Čudni ste vi Kaštelani. Imate puno kaštela, puno općina, ali zapravo nemate ništa. Što se ne ujediniti u jedan grad sa jednom jakom općinom i postanete jedinstveni pa sve te bjelosvjetske protuve potjerate. Vi kao da ne vidite u kojoj ljepoti živite, a koja svaki dan postaje zagađenija od tih jakih zagađivača. Pa ljudi moji, kao da niste čuli za proteste. Učinite nešto zajedno za sva svoja kaštela, dok još nije kasno. Ili držite da je već kasno!!

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Dragi Mimi, pod tim čudni valjda misliš na sve stanovnike Kaštela, a ne samo na \"fetivne\" Kaštelane od stolječa sedmog.Jer na žalost, mnogi koji su naselili Kaštela ništa ne vole od starih običaja i tradicije, misle da su popili pamet cilog svita a da su starosjedioci zaostali, glupi i t.d. Pod drugo osječan se moralno odgovoran da ti još neke \"stvari\" objasnim.U Kaštelima ne postoji ni jedna općina.Kaštela imaju status grada i imaju 9 mjesnih odbora, a nekadašnja Kaštelanska zagora je podjeljena na 3 općine (Lečevica,Prgomet i Primorski Dolac)

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij