hren
Šesnaestogodišnjakinja sa kaštelanskog područja pristupila je u tamošnju policijsku postaju te prijavila zbog zlostavljanja svoju 34-godišnju majku.

Djevojka je zbog nesređene obiteljske situacije dan ranije pokušala prerezati
žile na rukama, a u policiji je iskaz dala u pratnji djelatnice Centra.

Gađala ih posuđem, čupala i prijetila nožem

Obradom je utvrđeno da je M.M. uistinu zlostavljala svoju kćerku na način da ju je gađala čim stigne, čupala za kosu, prijetila nožem, a isto ta ko se ponašala i prema svom pet godina starijem mužu koji je prilikom dolaska policije pokazao veliki ožiljak ispod lopatice nakon što ga je žena pogodila tanjurom.

Nasilna majka je uz kazneno djelo za nasilničko ponašanje i zapuštanje djeteta privedena istražnom sucu tijekom petka, ali ju je on nakon ispitivanja pustio da se brani sa slobode.

Žena je stavljena pod nadzor PP Kaštela a tijekom subote trebala je biti privedena na Prekršajni sud u Kaštelima.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (12)

 • (Gost)

  Jadno dite,na žalost ima ih još puno koji žive u sličnim uvjetima

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Možda je duševno bolesna!

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  34-16=18
  kad dica dobiju dicu, i još uz to malo popizdu

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  dobro si reka goste 64, i ja tako na žalost mislim. Žal mi je cure jer nije joj bilo lako poć prijavit mater, a sigurno da su u pitanju živci, nije svak sposoban nosit terete života još pogotovo kad takve osobe upadnu u takve situacije dok su mladi i nespremni na sve šta ih čeka. Ali virujem da je čer jača ličnost od nje, i kao je pokušala sebi oduzest život, ipak je progledala i shvatila da mora zatražit pomoć institucija. Samo se nadam da će se prave osobe pozabavit ovim problemom, jer na policiji je samo da spriječi i šalje dalje na obradu, a tu je očito potrebna pomoć socijalnih službi i psihijatrije.

  oko 12 godina prije
 • MIMI (Gost)

  ŽELIM SVU SREĆU OVOM DJETETU , DA PREBRODI OVE LOŠE DOGAÐAJE , SMOGNE SNAGE ZA SVOJ MLADI ŽIVOT , I DA VIDI DA NIJE SVE U ŽIVOTU CRNO I KAOTIČNO KAKO JE NJOJ SADA, OVO ĆE VRIJEME PROĆ , A NJENO ĆE DOĆ , I SVE OVO TREBA ŠTO PRIJE OSTAVITI IZA SEBE , UHVATITI SE ŠKOLE , ŽIVOTA , POMOĆI DRUGOM RODITELJU , I MOLITI ZA MAJKU DA JE BOG PROSVJETLI.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Tako je a mislim da nije lako ni majci jer da je sve \"u redu\" ne bi bilo šta je bilo.
  Mislim da ni jedan zdrav roditelj ne bi nanio zlo svome djetetu.
  Treba pomoć toj majci!

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Dica su kod nas nezaštićena nikoga puno ne interesira u kakvim uvjetima odrastaju,a svi znaju vikat kako nevalja omladina.Ponašanje 16-godišnjeg diteta je uvik odraz odgoja zato ovom ditetu triba pomoć i pružit mu šansu za normalan život pa makar i u nekoj ustanovi ,jer je sve bolje od ovakve obitelji

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  goste 161 nije problem u obitelji nego u materi,a vjerojatno se tu radi i o drogi.a toj curri zelin sve najbolje u zivotu,a pravosudju jeben mater kad je nije odma zatvorilo nego je opet pustilo doma i dalje matletira.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  jadne obitelji gdje se to događa a ima i obitelji gdje dica zlostavljaju svoje roditelje koliko očete u kaštelima da je to jezivo šta roditelj dočeka od svog diteta da ga tuče i slično. Jadna obitelj i u jednom i u drugom slučaju pa ljudi moji šta se ovo događa sa svitom? Sve je otišlo u prdec više se nezna ni ko je roditelj ni ko je dite i nezna se ko je luđi.

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  jezivo, pa s koliko j godina ta ludača dobila jadno dite? Triba seksualni odgoj u škole...a curi svaka čast šta je prijavila mater, \"šutnja nije zlato\" i nadam se da je 1. i zadnji put digla ruku na sebe, ne daj se mala, ako čitaš, ima života! :cry

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Je ipak je problem u obitelji jer to dite ima i ćaću i pretpostavimo da je kod matere u pitanju droga,alkohol,psihička bolest ili bilo šta drugo,ali zar nije taj čovik triba reagirat prije nego dite i poduzet nešto da zaštiti maloljetno dite od maltretiranja

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  34-16=18 bas tako kad dica dobiju dicu!

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij