hren
 

ANTE ZEČEVIĆ (43), OSUMNJIČEN ZA BRUTALNO SILOVANJE, I DALJE NA SLOBODI
Prošlo je već deset dana da policija neuspješno traži Antu Zečevića (43) zvanog Zeko iz Solina kojeg osnovano sumnjiči da je 20. rujna u Kaštel Štafiliću silovao svoju 30-godišnju poznanicu, inače konobaricu u jednom kaštelanskom kafiću.

Nesretna žena je na benzinskoj crpki poznanika sjela u svoj golf jer mu se navodno pokvario motor, a on ju je zamolio da ga preveze do prijatelja. Tijekom vožnje Zečević je napao poznanicu, uspio ju je čak i zavezati, udarao ju je i nakon toga silovao u automobilu.

Sa silovanjem i gušenjem je prestao tek kada je nesretna žena izgubila svijest. Policija je sutradan izdala tjeralicu za Zečevićem i sve ovo vrijeme neuspješno traga za silovateljem. Čak se u kuloarima pojavila priča da se Zečević ubio, ali je ona ubrzo demantirana.

Pobjegao prije dolaska policije

Nekoliko dana nakon silovanja Zečević je navodno viđen u mjestu Kljacima, u zaseoku Durdovima, gdje se sklonio kod jednog poznanika. Policija je obišla i pročešljala taj teren nakon anonimne dojave da se Zečević tamo nalazi, ali je stigla par sati prekasno.

Zečević se sada navodno skriva kod svojega kuma, ali policija ne zna njegov identitet. Zečevićev mobitel na koji smo ga zvali uredno zvoni, a nakon par puta sekretarica nas izvještava da je korisnik nedostupan.

Na telefon smo dobili i njegovu majku Milicu s kojom je Zečević živio u Solinu.

- Nije mi se sve ovo vrijeme javio i bojim se da sebi nije učinio nešto nažao, možda čak i ono najgore. Ne znam znate li vi šta? - pitala nas je gospođa Milica kroz plač.

Milica ima još dva sina koji ne žive s njom, a sinu bjeguncu ne želi više ništa poručivati. Jedino nas je zamolila da je više ne uznemiravamo.

Nisu puno razgovorljiviji bili ni ljudi u mjestu gdje se nalazi kafić u kojem je radila silovana konobarica. Navodno se Zečević javio jednom gostu tog kafića nakon silovanja rekavši mu da će se ubiti.

Iz policije nam nisu htjeli iznositi nikave pojedinosti o ovoj priči dok se ne uhiti Ante Zečević.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (22)

 • (Gost)

  Mobitel zvoni, sekretarica se javlja a policija ne moze locirat mobitel???

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  dobro kažeš!
  banda je policija,znaju oni samo se prave da ne znaju!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  E, a da nije platija porez , našli bi ga za 2 ure,

  oko 10 godina prije
 • Opet ču napomenit! (Gost)

  Zašto se nisu upotrebili specijalni tragači \"Psi\" ili Pasi jer sve je bilo idealno za njihovo angažiranje ili bi ga našli živa ili mrtva a ovako zajeba lud zbunjenoga.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  ne virujem da bi zeko to uradija-silovanje,jer i on ima sestru,cijeg je muza nekoliko puta premlatija zajedno sa svojom bracom,upravo iz tog razloga jer mu je ovaj \"zlostavljao\"sestru,ali to nije nikad procurilo u novine.........

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Ne virujen ni ja! Kad mu malo bolje sliku pogledam, više mi liči na tetu u vrtiću nego na okorjelog silovatelja ;)

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  čekaj malo goste 154, misliš da on to nije napravija....zašto se onda ne prida i lipo objasni kako je bilo, ili makar da ispriča svoju stranu priče, a ne ovako biži. i slažem se baš izgleda kao teta u vrtiću hahahah

  oko 10 godina prije
 • 230 (Gost)

  Ja mislin da je on to napravija jer da nije zašto onda silovana konobarica nije rekla da to nije on, ipak ga je ona poznavala i mogla mu dobro upamtit lice. Tako da mislin da je malo glupo dovodit u sumnju njegovu osumnjičenost za silovanje.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Aj te komentare da nebi tija nikoga silovat drzite za sebe!!! To je i nesretna konobarica mislila pa eto ocito je krivo mislila!! Nakon svega sta joj je ucinija, vi kazete da nevirujete u to!! Moze vas bit sram, da nakon svega sta je zena prozivila vi stajete na njegovu stranu i to javno!!! Zena uopce ne lici na sebe, nakon svega sta joj je napravija, da je poznajete osobno ili preko nekoga sve bi vam bilo jasno, ode nisu iznesene sve pojedinosti koje se znaju u njenom krugu prijatelja, pa te svoje glupe komentare drzite za sebe!!

  oko 10 godina prije
 • Zeko i potočić (Gost)

  I plače plače Zeko za potočičem tim ma gde je kud je nestao i plače srcem svim!! Ajmo tračit potočić pa čemp možda tam naći i Zeku ili živa ili utopljena .

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  ma šipak će se taj ubit, da bar oće, da je tija, da imalo žali-ne bi to učinija....a vi koji ga branite, ja bih policiji poručila da utvrdi s koje ip adrese jer ne vjerujem da bi normalan čitatelj koji nema veze s njim sta na stranu takvom monstrumu-silovatelju i ubojici -ne dopustite da se u Kaštelima ponove slučajevi iz Trilja i Sinja, ovome nije prvi put i ako ga policija ne zaustavi-ne4će biti ni zadnji, s tim da sljdeća žrtva neće biti sreće da izvuče goli život....Policija treba pod hitno učiniti nešto! A mi se trebamo pobuniti :upset

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  pričekajmo da ga nađu svaka priča ima dvi strane

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  ma locirali bi ono njega ali mobitel je bacio negdje u šumu, a da zamaže trag vjeverice ga redovite pune.

  oko 10 godina prije
 • zeko i potocic (Gost)

  u jednoj zimskoj noci tam\' gdje je visok brijeg,smrznuo se potocic i prekrio ga snijeg,a jedan mali ZEKO,taj potok trazi svud,gdje je kud je nestao to njemu tisti grud\'
  I PLACE, PLACE ZEKO MAL,ZA POTOCICEM TIM,ZALI ,ZALI ZEKO SAD, ZALI SRCEM SVIM
  he he he

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  sumnja se da je se pojavio u blizini kuca gdje je obavio silovanje....

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  danas seta tip uredno obucen obrijan i osisan pljunuti zeko i jos u nas 4 zenske gleda ko manijak..trnci me prosli...

  oko 10 godina prije
 • Stara poslovica (Gost)

  Lopov se vrača na mjesto gdje je krao tako i nije čudo da opet hoče.Ali ipak treba dati obrazloženje svog gnjusnog djela ako je uistinu to napravio jer uvijek postoji Ali?

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  jel iko ista zna-mora da zna--kako to znaju da se skriva po tin nekin selima--kako to da su ga pustili u kucu???

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Stvarno neznam kako vas nije sram opravdavat jednog poremečenog kriminalca ,silovatelja i ubojicu, srami te se ,da je to učnio tvojoj sestri ili ženi ,bi li tako govorili ...sramota :upset :upset :upset :upset

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  jel mu osta stan u zagrebu i naknada za odvojenost od obitelji ka i glavasu?uz redovnu isplatu penzije,naravno..da mu ju nisu vjerovatno neopravdano dali,danas bi bija u boljem stanju..

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  jesu li ga više našli?
  ma da se zavuka i u mišju rupu,da rade svoj posal-našli bi ga!

  oko 10 godina prije
 • za goscu 54 (Gost)

  nisam u tebe gleda nekidan kad sam prolazija niti u tvoje prijateljice,nego san mislija koje su ovo 4 gadne glupace ...he he he

  oko 10 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij