hren
 

RADI LI SE O ZEČEVIĆU?
Danas oko 11 sati, na jednom od zemljišta s južne strane ceste D 8 u Kaštel Štafiliću neposredno prije benzinske stanice Petrola, pronađen je leš muške osobe koji je visio  sa stabla, a prve pretpostavke govore da se možda radi o Anti Zečeviću koji je bio u bijegu nakon brutalnog silovanja kaštelanske konobarice.

Leš je uočio radnik koji je u blizini izvodio radove s manjim bagerom o čemu je odmah obaviještena policija koja je osigurala mjesto događaja, a očevid je u tijeku.

Kako smo doznali od radnika jednog obližnjeg poduzeća, nesnosni smrad, koji se i danas osjetio i stotinjak metara dalje, osjetili su još prije otprilike tjedan dana, ali su smatrali da je riječ o uginuloj životinji jer je tijelo visjelolo u obližnjem šumarku, skriveno od direktnih pogleda.

Kako je Zečevićev mobitel lociran krajem rujna, a prema nekim izvorima i pronađen, neslužbeno se prepričavalo kako u policiji postoji sumnja da je Zečević sebi oduzeo život.

Mjesto na kojem je tijelo muškarca, prema snimci objektiva našeg fotografa radi se o muškarcu srednje dobi, pronađeno je tek  kilometar-dva od mjesta na kojem je Zečević silovao nesretnu konobaricu.

Policajci koji su osiguravali mjesto očevida nisu željeli dati nikakve informacije, pa nije poznato je li kod sebe imao kakve dokumente, a nakon toliko dana zasigurno ni lice nije prepoznatljivo.
Tijelo je sa stabla skinuto oko 13 sati te je kolima pogrebnog poduzeća Lovrinac prevezeno na splitsku patologiju, gdje će se utvrditi identitet preminulog i uzrok smrti.


KOMENTARI:

Stari Komentari (93)

Učitaj prethodne komentare
 • (Gost)

  Eto sad virujem dacega uvatit policija

  oko 10 godina prije
 • radi.. (Gost)

  Sta je to po vama savjest?Zeliti da netko kome nije dokazano djelo i ako je mozda kriv sam si presudi ili bude ubijen ili je to ono genetski,oko za oko,zub za zub,zadovoljiti svoj plemenski nagon za osvetom,biti sudac prije suda,pitanja su na koja
  velika vecina jos spremna nije odgovoriti.
  Hrvatska je ono zemlja,koji ljudi, kako izjasnjeni,oni sta se ubijaju iz savjesti ili oni sta bi ih ubili?
  Kako ta savjest nije ista kod jedni i drugi, pokazuje pljacka te drzave i plemena od stane savjesti kojoj ne pada na pamet uciniti isto,ubiti se kao taj mladic ili biti silovana kao ta zena ,a koji su ih doveli do tog cina,zato nasim savjestima blago preporucam,usmjerimo svoju savjest i svu njenu silu na razmisljanja da nam se ne dogodi ka njima dvoje i bude nan sudjeno prije suda.

  oko 10 godina prije
 • (maris7)

  SVAKAKO DA JE ZA KAZNU;;ALI PRAVU ZA NJEGOVO DJELO!!!!!!
  U STO JE I POLICIJA MOGLA NAPRAVITI nesto da uhiti takve djelatnike!!
  Ali nije,..nema ih valjda dovoljno,..sada su svi pametni,.(.Ako se neko usudi bez imalo stra
  necijoj smrti da se masladi,,i to ovakvim ricima)..onda se i ja isudum reci,,na glas,..
  redari zakazali skroz!!..Blago onom ko tako osudiva,,ja se takvih mozda boim i usred podne na ulici..(mislim da imaju sami sa sobom problema)...Gost 6!!mislim da ih dosta ovde nije shvatilo sta si tija reci,,jer im ne odgovara to!!Dosta bahatih u svitu,,postaju ZRTVE!!!...
  Evo Vam sada MILOSTIVI pokazite svoju milos i osjecaje...sramote !!

  oko 10 godina prije
 • (maris7)

  Grozno da se tako smrti nasladuje,.pa se pitamo kakva nam je MLADOST,..
  ...grozno,..a sta niste napravili akciju,,ili barem apelirali na Policiju,,da se mora uhititi,..da je opasan,,,(vec te to znali)
  ::Neznam ,.ali Zgrazam se kada cujem takve izjave \"neka ,neka\"..sta smo mi ,.Jadni covjece!!
  Goste 83!!...svaka cast pa ti si SOPER RODITELJ!!!!ko zna kakav je i od ovog pokojnika bija?..mozda kao i TI sto si!!!!!!!!!!!!!

  oko 10 godina prije
 • obješeni (Gost)

  zašto ste skinuli sliku...?!!!??? dajte narodu da vidi...!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Po nekima je ova priča završila upravo onako kako je pravedno, no mislim da i majka nesritnog Zeke zaslužuje da sazna PRAVU ISTINU zašto je njen sin završio ovako, šta ga je navelo da napravi onu a i ovu grozotu. I zašto je uopće došlo do cile ove nesritne priče, tragične za nju i njega. Dvije činjenice su nepobitne ; da je on njoj napravio grozotu i da se nakon toga ubio. No u ovoj priči je puno nedorečenih i kontradiktornih detelja. Nekog koga površno poznajemo, a uz to ga se i bojimo ne dovodimo kući u obitelj da nam pomaže,mjesecima se intenzivno družimo na poslu i privatno, sjedamo ga u auto,... I onda poželimo da nestane iz našeg života ! On takav kakav je bio ipak je imao savjest koja mu je presudila, a dali će još netko ovakav epilog ove tragične priče nositi na svojoj savjesti ?? I njegova majka ima pravo da zna, a sasvim sigurno ga nije odgajala i učila da bilo komu napravi nešto na žao kao niti jedna druga majka !

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  lipo ga je odgojila

  oko 10 godina prije
 • New primitivs (Gost)

  Ne lupetajte o odgoju, nitko nezna šta hrani dok ne bude kasno. Šta mislite je je jadna žena znala da će on to napraviti? I kao što je već netko reka, majka je majka.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  majka nije uvijek majka,nažalost,ima svakakvih žena koje su jedino biološke majke.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Tužna priča,samo sigurno nije ovako crno-bila kako se čini,postojale su tu sigurno razne nijanse koje se nikad neće saznat.
  Imamo mi oko sebe nasilnika koliko hoćeš,a svi znamo da silovatelji najčešće okrenu priču u svoju korist i prođu lišo,a ovaj je sam sebi dosudio najgoru kaznu

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  gostu 70 mislim da puno znaš istine a znaju i mnogi

  oko 10 godina prije
 • portal mudraca (Gost)

  što ljudi na ovom portalu vole pametovati npr.biološke majke,pa i kod njih proradi savjest majke kaktad za života i kakve veze ima taj pojam sa ovim slučajem-nikave,pa upitajte se zašto se kaže u nesreći ,,jadna mu/joj majka!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  gostu 1 mislim da je tebe rodila biološka majka

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Zeko je mrtav al to nije kraj priče!!! Postoje dokazi da priča izgleda drugačije nego šta novine pišu. Zeko je žrtva cile priče!!!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  gostu 177 je si pametan , tribaj je tebi ucinit sta je konobarici ucinija pa bi vidija ko je zrtva, biseru, ma da mi je znat koji si ti.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  ti si 177 isti kao on kad tako nešto možeš napisat,kao da je ona tila da je siluje i pokuša ubit.a šta se onda ubija ako nije kriv?

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  a ko je to dokaza da se ubija???
  a da nije možda ubijen pa je ispalo ka da se ubija? jeli goste 201?
  čekajmo šta će nadležni reć pa onda komentirajte!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Svaka priča ima svoj uvod, zaplet, rasplet i kraj, pozitivne i negativne likove i svaka nosi pouku ! U ovoj priči se zasad zna samo kraj a toplo se nadam ( radi svih onih kojih se tiče direktno ili indirektno ) da će se jednog dana ispričat u cijelosti i da će se saznat i ostali djelovi priče !

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  zeko sad žrtva?32 tebi je normalno šta je pokuša ubit?uzmi uputnicu!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  nazalost vidim da bi goli otok bio premali za primit ove jadnike koliko ih je-

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Neću nikoga branit ni napadat, ali u životu su moguće razne stvari. Možda je ona koketirala sa njim i navlačila ga a nije ništa mislila. Možda je njoj to bila zajebancija a njemu nije. Možda je nekakav događaj potaknuo da se njemu, ako je bio labilnog psihičkog stanja, pomrači um. A u takvom stanju je svašta moguće i svakome od nas se može dogodit da u nekom trenutku dođemo do kraja i puknemo na živce. Trebalo bi ispitati kronologiju događanja i što je njega dovelo do toga da počini takvo nasilje nad njom a i sobom. Puno je ovdje, nelogičnih i kontradiktornih tvrdnji i otvorenih pitanja a nikakvih odgovora. Ne opravdavam ga ali svako ljudsko ponašanje ima nekakav uzrok.
  Bog sve vidi i sve zna!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  poznavao sam zeku i stvarno me iznenadilo...ne mogu da virujem??? ali svaka prica ima dvi strane

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  da bi se ovaj događaj rasvjetlio a mislim kad tad oće. Bilo bi dobro da ona izađe u javnost i kaže pravu istinu o njihovom odnosu jer se zna da se objesio konopom koji je pripadao njenom svekru i pronađeni su mu papiri prijetećeg sadržaja u đepu.Ko je pravi krivac za ovu tragediju?

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  znaci klupko se pocelo odmotavat???

  oko 10 godina prije
 • Šta je sad ovo goste 25? (Gost)

  Konačno je došlo vrime cjenjeni gospodine inspektore gosp Pierot da se uključite u ovu dramu jer su slične kao u Vašim filmovima gdje je finale nepredvidljiv i svi ostaju šokirani.Dali je i u ovoj drami to moguče molim VBas u ime istine da izađete na teren i kažete nam ono samo što Vi možete istinu! Eto neka Vam put otvori kako kaže gost 25 \"Obisio se konopom njezina svekra\"Zanima nas dali je svekar živ? čiji su otisci na konopu, koliko je bio mrtav vremena i od koje je smrti ustanovljeno po obdukciji.? Čekam odgovore na ova pitanja.?

  oko 10 godina prije
 • Poštovani 177 (Gost)

  100% ste u pravu!
  Da još jednom ja pojasnim stvari za ove malo manje pametne koji misle da branimo silovatelja!
  Dogodilo de šta se dogodilo! Nitko od nas nije opravdavao čin silovanja (to je za one koji se prave pametni a jadni nisu),svi smo to osudili ali od početka priče govorimo da ne znamo pravu istinu tog događaja. O tome se radi!
  Kad je več članak objavljen, nadamo se i raspletu događaja tj. uzroku cijele situacije zašto je do svega ovoga došlo: i silovanja i \"samoubojstva\" ili ne daj bože ubojstva!
  Njegovu priču nikada nečemo čuti ali zato \"Porioti\" mogu dokazat istiniti slijed ovog užasnog događaja.
  A sada neka Zeko počiva u miru Božijemu.On je sada na istini!!!
  A tko je na laži valjda ćemo doznat zato ovi prepametni neka ne trču pri rudo!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Tako je...kad se silovanje dogodi pa onda i ubojstvo...tu treba traziti uzrok...jer odnekle je sve pocelo..ako su se poznavali i ona kaze da su bili prijatelji,onda zasto ju je prijatelj silova,ako ga se bojala zasto ga je povezla,i kako je on znao da ce ona tada biti na benzinskoj,ako su bili vise nego prijatelji,a izgleda da jesu,onda ona zna istinu..tko je ta zena koju je silovao...odakle je ona...kako se zove?...kaze pomogao joj...kako joj je pomagao...u cemu im je pomagao...boze sacuvaj,sve nesto spetljano...

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  trla baba lan da joj prođe dan, a ko viruje u sve ča je bilo napisano u novinan, ja prvi ne, novine su sretstvo iživljavanja glupi novinara koji pišu samo da pišu. šta reče medicina i policija to je tako i gotovo a ako ima koji da dokaže drukčije neka se javi na patologiju i nek izvrši obdukacijski pregled pokojnika, zatim nek ode na policiju i prigleda sve matrijale i neka nan onda ovod napiše kako je završija pokojnik. za ovo sve bi tribalo odprilike 7-8 fakulteta ali uzimajuči u obzir da su na oven portalu sve sami specijalisti koji nisu uspili završit ni srednju školu bez mazanja ako su je uopče i mazali oli završili.
  pišete gluposti dok van predsjednik na dan osamostaljena dili oredene komunistima koji su 60 godina bili strah i trepet ovog društva. a sad su zaslužni za samostalnu hrvatsku državu.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  jadna je nasa drzava,a presjednik nam je jos dobar...

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Zašto se Zeko objesio konopom iz konjušnice njenog svekra i zašto na mjestu gdje se odlazi skriveno vodit ljubav? Znači dobro je poznava oba mjesta a sad nije teško zaključit zbog čega se ovo desilo.Zeki bog da pokoj a savjest druge strane možda proradi a trebala bi jer su mnogi svjedoci cijelog njihovog odnosa.

  oko 10 godina prije
 • E moj Saša!! (Gost)

  Pivao je Rajko Dujmić i Fosili tako i tebi treba da pivaju goste 237 jer si pomiša i vino i kvasinu još ti je samo u komentaru falilo pričat o Patku koliko je upozna ove godine novih Čehinj.I Tada bi ti stvarni komentar imao podršku i smisla.

  oko 10 godina prije
 • Predviđanja (Gost)

  Vjerujem da ovaj tužan i tragičan događaj se neće više ponoviti na ovim prostorima a i mislim da stručnjaci koji rade na ovom predmetu če uskoro izači u javnost sa konačnim rješenjem ovog nemilog događaja.Nije dobro što je silovanje izvršeno,nije dobro što je izvršeno samoubojstvo i sve ono što nije dobro.Ali isto tako nebi bilo dobro da je izvršeno ubojstvo, markirane laži i sve ono što lažno je predstavljeno ako je? Znači počekajmo i uporno tražimo službeno i konačno rješenje mjerodavnih institucija i ako se netko time ne slaže a zna za podatke kojima če pobiti to priopčenje neka izađe time na portal i da sve u javnost!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Evo danas je četvrti dan da je pokojni nađen obišen, a još niko nije službeno objavio niti njegov identitet. Sve je još uvik pretpostavka da je to Zeko. Pa valjda su mogli identificirati čovika i ustanovit kako je umro i kada. Nije u redu pričat priče bez pokrića, a još manje tajiti istinu. Ako je neka priča započeta i data u javnost trebalo bi je i završit do kraja - i nije mi jasno zašto još uvik nije. Pa nije vrag da se ovdi ima šta zataškavat ! Ili se varam ???

  oko 10 godina prije
 • Misliš goste 6 (Gost)

  Uvek se imalo i imaće se šta zataškavat ali ovde bija je veliki \"Bum\" od ovoga svega .A sada da se nije javno tražilo da se ova drama rasvitli i ustanovi oćemu se zapravo radilo neki komentatori su bezobrazno uzvikivali

  oko 10 godina prije
 • Nastavak Misliš goste 6 (Gost)

  treba ga obisit okinit ovo ono a sada šta sada misle ?Tko koga zaluđuje i zavarava a službe su sporije od zastare da nam bar kažu tko je obješeni i tome slično.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Bilo bi pošteno da neko ko je kompetentan i raspolaže činjenicama \"zatvori usta\" svima nama koji nagađamo prema djelomičnim informacijama. Po meni ova priča ne drži vodu i puno ljudi sumlja u njenu cjelovitost. Ako se štiti žrtva silovanja, ovakvom prezentacijom istine se samo pobuđuje sumnja ljudi, a i to je način da se žrtvi nanese nepravda jer ljudi misle svašta. Pa neka nas neko razuvjeri u našim sumljama tako da niko nemože pričat o nekakvim sumljivim okolnostima i zataškavanju, o zlim jezicima i neosnovanom sumljanju u nečiju čistu ili nečistu savjest. Ili je ljudski život postao bezvrijedan toliko da se sve može pomest pod tapet i nikom ništa. Zeko napravio gadariju, ubio se i to je to ! Pa to nije samo to i neka nam neko izvoli uklonit sumlje i zatvorit usta nečim što drži vodu. Ja sam samo mali čovjek koji želi da pravo na istinu i pravdu vrijedi za sve ljude bez obzira ko su i kakav pedigre imaju !

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  ima li ko kakvi informacija koliko su se njih dvoje poznavali i kako su se družili

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  ajde u sucurac pa ces znat sve sta te interesira

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  a jesi goste 33 odgovorija, ne bi da si fakultet završija!
  ne triba poć u sućurac, bliže mu je novi i štafilić-šta tako nisi odgovorija ili da se tebi obrati.
  normalno da ljudi postavljaju pitanja:šta,kako,zašto itd. i pitat će sve dok svekoliko pučanstvo ne bude obaviješteno o pravoj istini.
  žalosno je da se ovo dogodilo a nitko nije rekao: o mrtvima sve najbolje i Bog mu da pokoj!

  oko 10 godina prije
 • pokoj vječni daruj mu gospodine (Gost)

  eto , ti si reka... a mnogi su mislili samo nisu izustili...! ... i svjetlost vječna svjetlila njima i njemu.... svakome prema zasluzi...

  oko 10 godina prije
 • Vratit na prvi rec portala (Gost)

  Ovo kako vidim nestaje sa portala a ja mislim da bi tebalo stalno stajati na vrhu dok istina ne dojde na vidjelo pa ma kakva ona bilka.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  ima li ova trgedija uzrok

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Zeko je bio moj prijatelj i ja se nemogu pomirit da je nsilovatelj mislim da će sve izać na vidilo a bog sve zna i vidi. bog mu da pokoj!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Dabome da ima uzrok i svako zašto ima svoje zato. Ali izgleda da će sve stat na ovome i da više nije bitna istina, jer Zeke više nema pa triba zaštitit one koji su ostali. Ona je svoje kazala, a ko će se sad bavit sitnicama poput nebuloza koje je izjavila. Defakto - šta će njemu istina kad je on Bogu na istini ! E svašta ljudi moji, uvik bude tako i šta je korist da mi tražimo i upiremo kad drugi zataškavaju ! Pokoj mu duši !

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  u sucurcu se zna puno vise jer su se njih dvoje tamo druzili i sastajali a stafilic ili novi su ipak desetak kilometri dalje

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Zeko je ima puno prijatelja i neće dopustit da na ovome stane! Pokoj mu duši!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  novinari ili nazovi novinari napravu senzaciju a policiju i tako nije briga za nista jer je dovoljna samoj sebi pa tako to sve pride u zaborav a to sta je covik ubijen ovako ili onako njima nema veze sada bi rodbina pokojnika tribala

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  šta je sve ovo,ima li morala i pravde danas

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  evo je u slobodnoj dal.izašla osmrtnica od pokojnog. sutra mu je sprovod.
  znači ustanovilo se da je on a ostalo? i kako nema u javnosti i na portalu izvještaj patologa i policije???

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  niko ništa više ne govori,a njega više nema... :? :cry

  oko 10 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij