hren
 

Očevid na mjestu tragične nesreće u Kaštel Lukšiću/Ante SABLJIĆKAŠTEL LUKŠIĆ - Nesreću u kojoj je život izgubila 17-godišnja Danijela Škrabić iz Kaštel Gomilice, a koja se dogodila u nedjelju predvečer u blizini križanja Jadranske magistrale s Ulicom Majurine u Kaštel Lukšiću, prouzročio je Tomislav B. (19) iz Kaštel Lukšića, vozač nissana sunny, registracijskih oznaka ST 486-KI.

On je, vozeći u smjeru Trogira, pretječući vozilo ispred sebe, prešao nissanom na suprotni kolnički trak gdje je zbog neprilagođene brzine uvjetima mokrog i skliskog kolnika izgubio nadzor i izletio vozilom na zemljani pojas izvan južnog ruba kolnika. Nakon toga vozilo je nastavilo kretanje te prednjim dijelom udarilo u betonski zid dvorišta kuće prilikom čega je došlo do prevrtanja nissana na krov. Tijekom prevrtanja iz nissana je kroz bočno staklo ispala 17-godišnja suvozačica te od posljedica pada i zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće.
Vozač T.B. i sedamnaestogodišnja putnica A.P. iz Kaštel Gomilice koja se u trenutku nesreće nalazila na stražnjem sjedalu vozila u nesreći su zadobili lakše tjelesne ozljede. Vozač je alkotestiran, ali je test bio negativan.
Inače, Tomislav B. je do sada evidentiran kao počinitelj 25 prometnih prekršaja, kako prije polaganja, tako i nakon položenog vozačkog ispita. Većinom se radilo o prekršajima nenošenja motociklističke kacige, upravljanja motornim vozilima prije stjecanja prava te vožnji bez vozačke dozvole.
Danijela Škrabić je 69. žrtva nesreća na prometnicama koje pokriva Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Broj poginulih na ovdašnjim cestama do sada ove godine već je za deset nadmašio brojku poginulih u cijeloj prošloj godini.
KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij