GRADU ZA ROÐENDAN
Deset učenika od prvog do šestog razreda POGŠ „Fra Bernardina Sokola“, poklonili su svom gradu za rođendan mali koncert velikih kompozitora poput Sora, Bacha, Matza, Webera, Debussya, Pejačević ili Streeta, pokazavši svoje znanje muziciranja koje su stekli u dosadašnjem glazbenom obrazovanju.

Tako su se publici predstavili učenik prvog razreda Filip Mišković na gitari, učenici trećeg razreda Roko Bandić na trubi i Josip Krokar na gitari, učenici petog razreda Josip Bandić i Bartul Lozić na trubama te Toni Matijaca na saksofonu, kao i učenici šestog razreda Filip Kojundžić i Luka Kojundžić na violinama, Petar Krokar za klavirom te Petra Čavka i Margareta Sabljić na violončelu.

Nastup je protekao pod budnim okom njihovih profesora Vicka Novaka, Mira Pušića, Gabriele Lozić, Bernarde Ćavar, Marite Mimica i Katarine Gekić te uz klavirsku pratnju profesorice Petre Filimonović.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_5191)

  dobra..bidna dica..ali cemu falsi glamuri..prijemi..fotografi...pa tek one politicke male face u publiki..brrrrr ;)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1216)

  Čestitke svim vrijednim gazbenicima i njihovim profesorima. Koncert je navodno bio u organnizaciji TZ Kaštela, pa ni ne čudi da je na njemu bilo svega 20 ljudi u publici. Naravno nije bilo ni direktorice gđe. Maršić.
  Šteta, kad bi se bar shvatilo koliko je za Kaštela upravo sada važna glazbena škola i talenti koji je pohađaju.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_47)

  je 5191 i ja bi radije vidija običan svit u publici nego političke face. Ali naš običan svit svakim novim kulturnim događajem dikazuje da nema ni najmanju potrebu za takvim događanjima :roll :roll

  oko 6 godina prije
 • Baby (Gost_6094)

  Koncert daju dica i profesori za naše sugrađane u čast Dana grada !!!
  Kakve veze ima TZ? ili triba pljucat po svemu ?!

  oko 6 godina prije
 • Marica (Gost_6094)

  Čestitke dici i profešurima !!

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara