USPJEŠNA IZLOŽBA „KAŠTELA POD SNIJEGOM“
Nakon što nas je Savjet mladih Kaštela početkom ljeta još jednom podsjetio na sve ćudi i ljepote prirode kroz fotografije snijega koji je u veljači pao na ovim prostorima, mladići i djevojke iz Savjeta upoznali su nas i s rezultatima humanitarne izložbe „Kaštela pod snijegom“.

Nekoliko desetaka slika koje su se našle tijekom izložbe na zidovima izložbenog prostora dvorca Vitturi, a koje su uz pomoć fotoobjektiva vjerno dočarale kaštelansku rivu, palme, brodove, kule, štrade i druge dijelove grada pod snijegom, našle su i svoje nove vlasnike te doprinijele uspješnosti akcije.

- Prodajom dijela fotografija kao i dobrovoljnim prilozima prikupili smo 2.500 kuna koje su namijenjene djeci u dječjem domu „Miljenko i Dobrila“. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali ovoj akciji i izložbi, a posebno autorima koji su slali svoje fotografije te foto „Marku“ i udruzi „Golubice“ – poručili su iz Savjeta mladih.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_9241)

  svaka čast mladima na akciji i humanoj gesti!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2643)

  stvarno 2.500 kn a koliko udruga dobije od grada za djelovanje cisto informativno ako netko zna

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5211)

  ovo nije udruga, nego savjet mladih.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2643)

  [quote name="Gost_5211"]ovo nije udruga, nego savjet mladih.[/quote]<br />dobro mudri evo ovo je pravilnik http://www.dalmacija.hr/Ustanoveiudruge/Savjetmladih/OSavjetumladih/tabid/439/Default.aspx jel sad ti ili netko zna koliko taj savjet dobiva novaca od grada i dalje cisto informativno

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9384)

  vau covik ne moze virovat da nitko iz savjeta mladih ovo ne cita i da ne moze odgovoriti na pitanje

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara