A CAPELLA U VITTURIJU
Lukšićka ženska klapa Neverin ovog će utorka, 27. kolovoza, održati koncert u dvorcu Vitturi, a početak koncerta je u 20.30 sati.

Neverinke će ovom prilikom izvesti cijeli niz izvornih klapskih te skladanih pjesama, dok će tek mali dio biti posvećen obradama. Svakako treba spomenuti da će cijeli nastup biti izveden a capella.
Ovaj koncert nosi i dio slavljeničkog ozračja jer ove godine klapa Neverin slavi svoj deseti rođendan, ali i petu pobjedu na Omiškom festivalu.

Gosti Neverinki na koncertu biti će muška klapa Munita iz Zadra, a program će voditi Marijana Vulas.

Koncert će se održati u atriju dvorca Vitturi, a u slučaju kiše u izložbenom prostoru dvorca.


KOMENTARI:

Stari Komentari (10)

 • (Gost_2191)

  bravo cure-...

  oko 4 godina prije
 • (Gost_92)

  Dolazimo! :*

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6153)

  Super, jedva čekan!;)

  oko 4 godina prije
 • 4545 (Gost_4104)

  jesu li kampaneli gosti'

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5720)

  Ne slušam klape, ne preferiram tu vrstu muzike. Iako ih ne možeš zaobić na radiju pa ti dođe na isto. P. S. Nisam ni cajkašica, to nikako. :D ALI... Drago mi je da je stavljen akcent na ovo "A CAPELLA" i drago mi je zbog takvih koji opstaju i koji broje koliko klapa smije imati članova. I zaslužuju svu potporu ovoga Grada. Tako da im ovim putem čestitam na rođendanu. Tko zna, možda i dođem, ali ne virujen. :p

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8116)

  Odgovara: # 318664

  pa u članku piše ko su in gosti....

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1843)

  Naravno da piše tko su gosti ali to je čista provokacija. Kampaneli nisu dorasli bit gosti na ovakvom koncertu s obzirom da nemaju toliko izvornih pisama, ai to šta imaju kopiraju program od Neverina.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6151)

  Ajde ne pričajte gluposti.....odi ima malo vitra kojega vi očito dobro poznajete ali ne brinite.....Neverin je izvrstan a Kampaneli su klapa koja je nakon svega uspila opstat i opet bit ono šta je bila ...možda i bolja...i da budete sritni šta u gradu, našin Kaštilin ima ovoliko dobrih klapa vi rujete po starom papiru...bezpotrebno...gubite vrime....jer radi vas klape nebi ni postojale, a da vas ne zanimaju nebiste visili po Portalu....znači nije ovdje riječ o Klapama ni pjesmi nego o Vama gospodo....Firule su u Splitu....

  oko 4 godina prije
 • 4587 (Gost_167)

  pa bilo bi baš lipo da su im kampaneli bili gosti

  oko 4 godina prije
 • 7955 (Gost_167)

  u pravu si

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara