Croatian English French German Italian Spanish

TRADICIONALNI BOŽIĆNI KONCERT
Tradicionalni božićni koncert  ženske klape “Neverin” iz Kaštel Lukšića održati će se na blagdan Bogojavljanja, sveta Tri kralja 06. siječnja, u ponedjeljak, u župnoj crkvi u Kaštel Lukšiću s početkom u 19.00 sati, nakon svete Mise.

Ovo će biti jedanaesta godina da se koncert održava, a do sada je bilo deset samostalnih koncerata klape Neverin i jedan koji je klapa organizirala te u goste pozvala sve kaštelanske klape, te je taj koncert nazvan „Koncert kaštelanskih klapa“.


Klapa Neverin

Ovogodišnji gosti su klapa Basca iz Baške Vode.  Basca je mlada i perspektivna klapa osnovana u siječnju 2010. Do jeseni 2013 djelovala je u muškom sastavu i kao takva bila finalist Festivala dalmatinskih klapa Omiš. Danas djeluje u mješovitom sastavu čiji je vodeći glas mlada djevojka koja ima tek 18 godina. Voditelj klape od osnivanja je Jure Šaban Stanić.

Program koncerta obuhvaća poznate duhovne skladbe uglavnom domaćih ali i svjetskih autora.    

U 2014. klapa Neverin će nizom koncerata obilježiti svoj desetogodišnji rad i uspjehe koje su tokom tih godina postigle, a ovaj tradicionalni je prvi u nizu.


Klapa Brasca

Komentari (6)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_6937
a kome se moramo javiti,di je taj obrazac
Gost_9196
moj komentar obrises a onda ga komentiras..pravi si zaostali kukavicki lazljivi i hvalisavi balkanski komunisticki isprdak..bia i osta....
Gost_9172
.............. sve je na svome mistu ca joj fali ...............?
Gost_3149
Naprotiv , ja neman šta reć protiv mame , . . . , sve je na svome mistu i kako triba
Gost_1212
stavite karte da se može vidit i povečat a ne ovako