MOTIVI PLANINA, FLORE, FAUNE...
Ovog ponedjeljka i utorka, u kuli na Glavici u Kaštel Sućurcu, zainteresirani su imali priliku vidjeti najbolje radove ovogodišnjeg foto natječaja „Kozjak te zove 2015.“, u organizaciji HPD Kozjak, a od srijede u njima će moći uživati svi gosti planinarskog doma Putalj.

Ove godine na raspisani natječaj pristiglo je 200 fotografija, čije autorstvo potpisuje tridesetak fotografa, a fotografije su sadržavale jednu od zadanih tema: Planina Kozjak, Svijet flore i faune, Speleologija, Planinski pejsaž, Čovjek i planina te slobodni apstraktni motiv sa planina.

Stručni žiri, koji su činili Pero Dragičević, splitski fotograf i profesor likovne kulture te Zvonimir Barišin, kaštelanski fotograf, dobitnik niza nagrada i priznanja, ovom su prilikom pohvalili pristigle fotografije, za koje su kazali da su izuzetne kvalitete.
No najboljim su mogli proglasiti tek jednog od autora, a to je ove godine bio Damir Šantek. Drugo mjesto pripalo je Zoranu Stanku, a treće Nedjeljku Prološčiću.

Na izložbi u Kaštel Sućurcu predstavljeno je tridesetak najzanimljivijih radova. Na otvaranju izložbe sudionicima se zahvalio predsjednik HPD Kozjak, Tomislav Prolić,a nagrade je uručio kaštelanski fotograf Ante Majić.

Foto: Iris Ban


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • deFakto* (Gost_8535)

    :) sve o planinarskom domu Prisoje (BiH Tomislavgrad) saznajte na istoimenoj internet adresi :)

    oko 2 godina prije
  • (Gost_6145)

    i bonacin je svakoj čorbi začin

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara