ŠARENILO IGROKAZA I PJESME
U subotu, 2. travnja, KUD Karol Woytila obilježava desetu obljetnicu svog službenog djelovanja, a tom prigodom, u 18 sati, u Bratskoj kući u Kaštel Kambelovcu organizira proslavu ovog jubilarnog rođendana.

Na proslavi će sudjelovati klapa Neverin, Bubamarci iz Solina te mladi članovi udruge slavljenika, pod mentorskim vodstvom Ljiljane Garbati i Doris Grgurin.

Svi koji pristignu imat će priliku pogledati “Bužicu”, autora Maria Klarića koju izvodi Ante Šećer, dramsku igru "Opća praksa" Miroslava Luketina Sarajčeva, u kojoj će svoje glumačko umijeće pokazati Ela, Fano, Erblin, Benjamin, Ivana, Nina, Ružica, Matea, Leoni i Ana.
Bit će predstavljen i igrokaz "Kako su se divojke prosile nekad", Kažimira Alfirevića kao i isječak iz "Miljenka i Dobrile" na tekst Vanje Strižak te uz pomoć kostimografkinje Jelene Carev i uz glazbu Srećka Rakele.

KUD Karol Woytila također poziva sve zainteresirane da u nedjelju, 3. travnja, u vremenu od 9 do 19 sati u Bratskoj kući pogledaju izložbu njihovih rekvizita i kostima koje su koristili u svojim predstavama.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • mario (Gost_3181)

    Pozdrav iz Donji seli! Ne moš virovat! Nemamo vrimena komentirati i čestitati ovoj vridnoj dici i njihovim voditeljima/voditeljicama barem s jednom jedinom riječju za koju nam triba izdvojit 7 sekundi: Čestitamo!

    oko 2 godina prije
  • (Gost_8620)

    Čestitke samo tako nastavite ! Šteta da nema slika ,jer je bilo stvarno lipo !

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara