SLAVLJENIČKI U BRATSKOJ KUĆI
Članovi KUD-a Karol Woytila u subotu su proslavili svoju desetu obljetnicu djelovanja, a tom prilikom brojne prijatelje, koji su pristigli u Bratsku kuću u Kaštel Kambelovcu, počastili su glumom, pjesmom i plesom.

Za ovu prigodu mladi glumci ovog KUD-a, koji je za svoj deseti rođendan ove godine dobio i godišnju skupnu nagradu Grada Kaštela, sa svojim mentoricama Ljiljanom Garbati i Doris Grgurin, pripremili su “Bužicu”, koju je napisao Mario Klajić, kao i dramsku igru "Opća praksa" autora Miroslava Luketina Sarajčeva.
Djeca su nazočnima izvela i igrokaz "Kako su se divojke prosile nekad", Kažimira Alfirevića, isječak iz predstave "Miljenko i Dobrila" na tekst Vanje Strižak, za koju kostimografiju potpisuje Jelena Carev, a glazbu Srečko Rakela te dramsku igru “Karol Woytila”.

Proslavu su, svojim nastupima na početku i kraju večeri, uveličale članice ženske klape Neverin, dok su mali prijatelji iz solinskih Bubamaraca, rasplesali sve sudionike proslave.

Tijekom nedjelje u Bratskoj kući bila je postavljena izložba rekvizita i kostima korištenih u brojnim predstavama KUD-a Karol Woytila, koju je došao razgledati veliki broj zainteresiranih.
Proslava desetog rođendana bila je i prilika da se članovi i voditelji KUD-a zahvale svim sponzorima, donatorima i prijateljima, koji su im vjerno pomagali u dosadašnjem radu.

Foto: Ante Majić (PGK)


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_193)

    Čestitke i bravo!

    oko 2 godina prije
  • Nadalina (Gost_6383)

    Bravo, za nasu Lilu, sve sta ta zena takne u cudo pretvori, bila mi je cast sto sam dobila pozivnicu da prisustvujem ovakvoj proslavi, sta reci nego Bravo samo tako nastavite, iskrene cestitke i za nagradu grada, mali buzica je velicanstven, slusala bi ga opet i opet i opet....

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara