DJECA IZ KAŠTELA ZAPLESALA I OVE GODINE NA PROKURATIVAMA
Među četiristo djece koja su sudjelovala na ovogodišnjem 26. Malom Splitu koji se održao u nedjelju na Prokurativama našla su se i djeca iz KUD-a Karol Wojtyla i kaštelanske mažoretkinje uz vodstvo Ivane Bašić i Ljiljane Garbati. Na poziv Jovice Škare i ovu su godinu sudjelovali kao plesna pratnja na Internacionalnom dječjem festivalu koji je okupio djecu iz cijele Hrvatske.

Kao i prošle godine tako i ove djeca iz KUD-a Karol Wojtyla imala su priliku uz svoju voditeljicu Ljiljanu Garbati sudjelovati na festivalu Mali Split i to na način da su bili plesna pratnja četvorici dječaka koji su pjevali pjesmu „O,Hajduče“. Ovu godinu su im se pridružile i Kaštelanske mažoretkinje uz mentoricu Ivanu Basić koja je zaslužna i za kostimografiju.

Predivno je znati da ljudi zajedno dišu za boljitak i napredovanje naše dice – zaključila je ponosno Garbati misleći pri tom na Ivanu Bašić. Dica su nam bila ushićena, sreli su uživo odrasle pjevače i glumce i vidjelo se da njihovoj srići nema kraja- kazala nam je Ljiljana Garbati i ispričala nam kako je sve krenulo s odlaskom na Mali Split.

S Jovicom Škaro, koji je prije 26 godina pokrenuo Festival malih pjevača,  surađujem  već petnaest godina i to u Dičjem karnevalu, a česti smo gosti i na Tv Jadranu kod njegove kćeri Lane. Usto, zajedno nastupamo na Božićnom adventu u gradu Splitu te na Danima policije i još bezbroj manifestacija- rekla nam je Garbati i dodala da je Škaro prepoznao njihov rad, trud i volju te ih je još prošlu godinu odlučio počastiti sudjelovanjem na velikom spektakularnom dječjem događaju u Splitu te mu je od srca zahvalila na ljubavi koju poklanja djeci.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara