hren
 

NASTUPIO KUD KAROL WOJTYLA I NJIHOVI GOSTI
Po četvrti put za redom u nedjelju je održan „Timbar u Tikvarinu“ u Kaštel Kambelovcu u sklopu Kaštelanskog kulturnoga ljeta. Publiku su zabavljali i uveseljavali uz članove KUD-a Karol Wojtyla i njihovi gosti Solinski Bubamarci i članovi Bjelovarskog kazališta te Klara Ralević iz dramske sekcije Dječjeg krnjevala iz Donjih Kaštela. U ime grada Kaštela, podršku im je dao dogradonačelnik Zoran Bonacin.

Na sceni posebno pripremljenoj za ovu prigodu za koju su se pobrinule Ljiljana Garbati i Jelena Carev, izmjenjivale su se dramske grupe malih glumaca uz plesne korake Bubamaraca. Imali smo priliku vidjeti dramsku igru „Opća praksa“, na pjesmu Miroslava Luketina Sarajčeva, voditeljice Doris Grgurin, potom i igrokaz „Moj dvor, moj vrtal“, na tekst Kažimira Alfrevića, voditeljice Ljiljane Garbati iz KUD-a Karol Wojtyla.

Gosti večeri bili su Klara Ralević, učenica Osnovne škole Bijaći iz Kaštel Novog koja je ujedno i članica dramske sekcije Dječjeg krnjevala, a koja nam je izvela šaljivi monolog „Pljunuta baba“. Tekst potpisuje njen učitelj Mario Radunić.

Publiku su oduševili i nasmijali i gosti iz Bjelovara, Bjelovarsko kazalište uz voditeljicu Margaretu Maju Fabičević s predstavom „Svirko Svemirko“. Nimalo lak zadatak imali su mali Bjelovarčani koji su punih četrdeset i pet minuta proveli na sceni prikazujući nam predstavu na tekst Tode Nikoletić, glazbu Alena Bigaća. A za predivne kostime zaslužna je Mirjana Hanževački.

Slatki mali Solinski Bubamarci pjesmom i plesom su nastupile uz Ča će mi Copacabana i Kakav krasan dan uz voditeljice Arianu Domazet i Miu Sesardić.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • (Gost_2174)

  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/11/c5/78/11c5786471708636b8ce4d4ab7db5bf5.gif

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3127)

  Svaka čast dici!!! Bilo je lipo al premalo točaka. Da nije bilo ove dice iz Bjelovara, ne bi se imalo šta za gledat i trajala bi priredba 15 minuti.
  Dogodine više točaka i više plesa.

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij