Croatian English French German Italian Spanish

U GOMILICI TRADICIJA, U LUKŠIĆU PREDSTAVA
Ovog petka navečer, 26. kolovoza, u 21 sat, u Kaštel Gomilici će se održati tradicionalni koncert "Tamburica i mandolina", dok će u isto vrijeme u Kaštel Lukšiću biti održana predstava “Billie Holiday”.

Koncert „Tamburica i mandolina“ duži niz godina organiziraju članovi KUD-a 7 Kaštela, uz pokroviteljstvo Grada Kaštela, a održava se na prostoru poviše Kaštilca u Kaštel Gomilici.

U programu će nastupiti KUD "Vjekoslav Klaić" iz Garčina, ženska klapa "Šinjorine" iz Kaštel Sućurca, domaćini KUD "7 Kaštela", KUDŽ "Filip Dević" iz Splita, kao i vrsni poznavatelj instrumenata Dalmatinske zagore, Oliver Rogošić iz Dugopolja. Voditeljica programa bit će Mirjana Lemac.

Ksenija Prohaska u ulozi Billie Holiday

Glazbeno – dramska predstava “Billie Holiday”, koja također započinje u 21 sat, okupit će u dvorcu Vitturi poklonike glumačkog izričaja.

U predstavi sudjeluju glumci Ksenija Prohaska te Robert Kurbaša, kao i pijanist Ivan Božićević.
Radi se o biografskoj priči  o američkoj jazz pjevačici Billie Holiday, a donosi niz glazbenih brojeva koje će na pozornicu izvesti Ksenija Prohaska, poput  pjesama "Lady Sings the Blues", "Solitude", "My Man", "Strange Fruit", "Good Morning Heartache" i "I"m a Fool to Want You".


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara