hren
 

I OVE GODINE NA KOZJAKU
HPD Kozjak i ove je godine organiziralo likovnu koloniju, koja se ovog vikenda održavala u planinarskom domu Putalj na Kozjaku.

U radu ovogodišnje likovne kolonije, pod nazivom "Lijepa naša Kaštela" sudjelovalo je 23 umjetnika, koji su u različitim tehnikama stvorili nekoliko desetaka vrijednih umjetničkih djela.
Teme su i ove godine bile raznolike, no najviše su i ovaj put bile zastupljene one s bojama mora, brodova, kaštelanskih štrada, dvoraca, cvijeća...
Osim samog stvaranja umjetnici su se na Kozjaku i ugodno družili, a sve ih je pozdravio dogradonačelnik Kaštela, Zoran Bonacin.

Slike nastale ovog vikenda, kaštelanska publika imat će priliku, već prema tradiciji, vidjeti na posebnoj izložbi, koja će biti postavljena u Sućurcu.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_6207)

  više portadi spize nego umjetnika i njiovih radova

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1099)

  ...spiza je bila ukusna ,nema ko nije uzea repete, a ti goste 6207 da smo znali da su ti portade prve upale u oko bili bi te zvali

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1099) (Gost_5106)

  ajde neka, kad si ti zadovoljan ka da san i ja, samo isto reci da nije bilo spize bili bija zadovoljan.ono da ste donili sobon kruva i paštete.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3129)

  Ljubitelj san umjetnine i spize a moran ti priznat malo više umijetnine.Ko je vidija radit a ne izist štako

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij