U DOMU HV-A U LORI
Ove subote, 22. listopada, u Domu HV u splitskoj Lori, s početkom u 19 sati, po prvi put će se održati cjelovečernji koncert veterana folklora „ Zabalajmo veselo i živo“, koji će okupiti veterane folklora s područja od Splita do Trogira, a među njima bit će i članovi kaštelanskih umjetničkih društava.

Okupljanje veterana folklora inicirali su veterani KUD-a Brodosplit, s ciljem da se mladi folkloraši upoznaju s načinom na koji rade njihove starije kolege. Među izvođačima koji će nastupiti na pozornici u Lori, mnogi su već bake i djedovi koji će pokazati ono „ Kad van srce oće, tilo neće, a puca se od sreće“.

Svi zainteresirani imat će priliku vidjeti kako plešu veterani KUD-a Ante Zaninović i KUD-a 7 Kaštela iz Kaštela, KUD-a Kvadrilja iz Trogira, KUD-a Salona iz Solina te KUDŽ-a Filip Dević, MKD-a Makedonija i KUD-a Brodosplit iz Splita.

Na koncertu će se veteranima folklora pjesmom pridružiti i ženske vokalne skupine Oštrokondže KUD-a Putalj iz Kaštela te KUD-a Marko Markota iz Rogotina,

Cijena ulaznice za ovaj koncert je 20 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni u Lori.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij