hren
 

OVOG PETKA U SUĆURCU
U sklopu “Mjeseca hrvatske knjige 2016”, Gradska knjižnica Kaštela organizira književnu tribinu s Krešimirom Mišakom i predstavljanje njegove najnovije knjige“Duhovni ratnik i…” Predavanje će se održati u petak, 28. listopada u 18.30 sati u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu, nakon čega će druženje s Mišakom i grupom Hakuna Matata biti nastavljeno u 21.00 u Caffe baru The Best..

Krešimir Mišak – novinar, književnik i rock-glazbenik, najpoznatiji je široj javnosti kao urednik i voditelj kultne HRT-ove emisije “Na rubu znanosti”, a pored toga je i nagrađivani pisac znanstvene fantastike, te autor brojnih knjiga koje se stalno nalaze pri vrhu top ljestvica, a čija tematika zadire u područje teorija zavjera, misterioznosti, znanstveno (ne)objašnjivih pojava i sl.

Inače, zagrebačka rock skupina Hakuna Matata ovom prilikom po drugi put gostuje u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a njihove pjesme (većinu tekstova potpisuje Krešimir Mišak) mogu se  opisati kao srdačne, simpatične, vesele i neopterećene skladbe, koje će vas “na prvi stih i prvi akord” osvojiti, razveseliti, opustiti i odmoriti, ali i vratiti u ne tako davna vremena “Novog vala”.

Dođite i provedite zanimljivu književno-glazbenu večer s Krešimirom Mišakom u Kaštelima.

Ulaz je slobodan!


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_6174)

  Dodjite da van Mišak malo ispere mozak pi...rijama.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1605)

  Tvoj mozak je ispran s pi...rijama, goste 6174

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4125)

  Ćudno kako to da nijednu riječ niste spmenuli događaj u podvorju Magarac u raju ićito nije bilo svita lipo je kad se nešto događa ali previše je događaja koji nemaju veze s knjižnicom kao Modna revia smješno.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij