U ORGANIZACIJI GRADSKE KNJIŽNICE
Iskrena, osjećajna i poticajna knjiga poznate glazbenice, televizijske i radijske voditeljice Ivane Plechinger "Ono što ostaje, uvijek ljubav je" predstavljena je ove srijede u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu u organizaciji Gradske knjižnice Kaštela.

Autorica u knjizi govori o teškim životnim trenucima i suočavanju s istima te na vlastitom primjeru otkriva kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako – unatoč teškim životnim traumama – živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu. 

- S očevom smrću mi se bilo jako teško suočiti, a jedan od okidača, zbog kojega sam odlučila u potpunosti promijeniti život, bila je i moja vlastita borba s bolešću, do koje je došlo zbog prevelikog stresa. Kako je stres u stvari strah, odlučila sam živjeti bez straha i s potpunom i najiskrenijom zahvalnošću za sve oko sebe. U knjizi pišem o tome kako s osmijehom živjeti život, bez obzira na sve moguće nedaće s kojima se svi susrećemo. Mediji nas uvjeravaju kako je sve oko nas crno, a to uopće nije istina. Stalno nam se nameću crne i depresivne teme, ali ako se samo malo osvrnemo oko sebe, u svemu možemo pronaći radost i sreću. Živimo u prelijepoj zemlji u kojoj se nalaze i prelijepo more i prekrasna brda, polja i planine i moramo shvatiti kako smo mi u stvari i sretni i bogati, jer nije bogatstvo samo ono materijalno. Bogati smo ako se dobro osjećamo, a s pozitivnim razmišljanjem i sa zahvalnošću lako ćemo shvatiti kako to uistinu i jesmo.

Ivanina knjiga je prepuna nade, ljubavi i zahvalnosti, a i ona sama je u optimističnom, emotivnom i dirljivom izlaganju istaknula kako je knjigu napisala s namjerom dijeljenja svog iskustva, u nadi kako će njena osobna životna priča pomoći i ostalim ljudima kako bi lakše stigli do sreće, zadovoljstva i zahvalnosti.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • Lj.I. (Gost_3199)

    Ljubav je Život = ako propustite Ljubav , propustili ste Život :)

    oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara