Croatian English French German Italian Spanish

IGROKAZ I KONCERT
Ova predblagdanska subota, 17. prosinca, proći će u znaku “Božićnog šušura” SAU Putalj u Kaštel Sućurcu te koncerta grupe Pink Panther u Kaštel Starom.

U kino sali Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu, s početkom u 19.30 sati, SAU Putalj organizira “Božićni šušur”, glazbeno-scenski igrokaz u kojem sudjeluju mali glumci koje je pripremila Jelena Elez te plesačice pod vodstvom Sandre Bonacin, Slavice Jurčević i Andree Sulje, kojima će se pridružiti mlada pjevačica Lana Rubelj te djeca Male scene pod vodstvom Marijane Vulas.

Radi se o priči o Djedu Božićnjaku koji priprema svečanu večeru za svoju punicu, a kako će sve teći, moći će vidjeti svi koji se odluče ovu večer provesti u Kaštel Sućurcu.

I dok će u Sućurcu biti vruće uz Djeda Božićnjaka, u Božićnom gradu u Kaštel Starom, uz svakodnevnu ponudu jela i pića, goste će glazbom ugrijati grupa Pink Panter sa zanimljivim repertoarom rocka i popa.Komentari (3)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_9124
A di nam je gradonačelnik...njega ovo ne zanima....uostalom njega ništa ne zanima...
Gost_2215
9234 ne sta nema ko nego oni koji su tu i neznaju kuvat. Nije potriba da iko ista zna i da radi. Sad imamo pucke kuzine, socijalne buti...
Gost_9234
3276..ej.. pomalo..mi smo..struke i zanata..uvik imali..i imat cemo..valjda je to genetski..ili sta..vrag ce ga znat..
Gost_9234
bravare..vrati se doma..ali..nema ti ko..nista vise skuvat..moras sam..