Croatian English French German Italian Spanish

TRADICIONALNI KONCERT ZA TRI KRALJA
Nezapamćenoj hladnoći usprkos, naša najtrofejna ženska klapa Neverin, sinoć je svojom pjesmom na prigodnom koncertu u povodu blagdana Tri kralja, održanom u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Kaštel Lukšiću, ugrijala srca onih koji ipak nisu željeli propustiti ovu iznimnu glazbenu večer.

Ni temperatura debelo ispod ništice nije omela Neverinke, kao ni njihovu vjernu publiku, koja je gotovo do kraja ispunila župnu crkvu, da uživaju u izvedbama duhovnih pjesama i kolendi poput Tri su kralja prišli Bogu, U se vrime godišća, Veseli se Majko Božja, Ave Maria, Narodi nam se kralj nebeski, Gospe sinjska, majko Rame, te na najljepši mogući način zaključe ovogodišnja blagdanska događanja u Kaštelima.

U izvedbi nekih od najpoznatijih božićnih pjesama djevojakama, koje svojim glasovima nikog ne ostavljaju ravnodušnima, što najbolje potvrđuje čak osam osvojenih prestižnih nagrada u godini koju smo netom ispratili, pridružili su se i prijatelji.

Kao gosti njihovog već tradicionalnog koncerta na blagan Bogojavljanja, nastupili su tako i dobro znane te isto tako nagrađivane muške klape Mriža i Contra, kojoj je ovo, inače, bio prvi nastup u Kaštelima, kao i uspješne mlade glazbenice, sestre Ivana i Franka Kovačević na flauti i gitari.

Foto: Ivana Topić (PGK)Komentari (8)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_1301
a štaćeš kada je tako na repertoaru meni ionako nije potreban
Gost_8580
Nijedna ustanova kojoj je vlasnik grad ne plaća najam kao ni mnoge udruge i slični.A što se tiče ove teme što se odjednom uhvatili di s...
Gost_7167
1740 a sta je to lose napisa 7202 Sad ovoga zriba jos i zalit
Gost_2161
bice jako tesko ostat u ligi,puno je igraca otislo,a i mic je otisa,a domazet i barac se vratili u primorac,neznan sto se to dogada,mil...